A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відбувся семінар-тренінг "Система національно-патріотичного виховання у сучасному освітньому закладі"

Дата: 12.02.2024 08:54
Кількість переглядів: 80


     8 - 9 лютого 2024 року в онлайн-форматі відбувся дводенний 8-годинний  семінар-тренінг «Система національно-патріотичного виховання у сучасному освітньому закладі ». Розробник програми, спікер – Миць Мар'яна Ярославівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів  Волинського ІППО.

     Метою освітньої програми  є формування професійних компетентностей педагогів щодо питань організації та здійснення системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в закладі освіти.

    Мар’яна Ярославівна розповіла про деякі питання та концепцію національно-патріотичного виховання в закладах освіти України, про стратегічні підходи до національно-патріотичного виховання дітей та молоді, які визначені в Указі Президента України. Спікерка ознайомила педагогів   з нормативно-правовою базою України з національно-патріотичного виховання в освітньому закладі, назвала Постанови  Кабінету Міністрів України, якими можуть керуватися педагоги освітніх закладів.

Колега розповіла про історико-культурну спадщину Волині в контексті національно-патріотичного виховання учнівської молоді, про шкільне самоврядування, сучасні форми та методи військово-патріотичного виховання в освітньому закладі, сучасні підходи до організації роботи шкільного музею та співпраця із громадськими організаціями.

   У роботі дводенного семінару взяли участь 25 педагогічних працівників, які отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом у 8 годин. 

      Щиро вдячні Мар’яні Ярославівні за проведений семінар-тренінг, а  Волинському ІППО за співпрацю із КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради.

 

 Організатор зустрічі -  психолог КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради Терещенко Леся Іванівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора