A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Оголошено літературний конкурс до Міжнародного дня рідної мови

Дата: 13.02.2024 16:48
Кількість переглядів: 944

Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради в рамках  Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого, оголошує проведення дистанційного  літературного конкурсу «Рідна мова калинова». Головною метою Конкурсу є сприяння розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання в суспільстві ; заохочення  усіх жителів Маневицької громади до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації, розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу, формування патріотичних почуттів засобами літературного слова.

Конкурс проводиться з 13 лютого по 28 лютого 2024 року  в п’яти вікових категоріях: 1 вікова категорія  – учасники від 7 років до 10 років (включно); 2 вікова категорія – учасники від 11 років до 14 років (включно); 3 вікова категорія – учасники від 15 років до 18 років (включно); 4 вікова категорія – учасники від 19 років (дорослі).

Заявки для участі у Конкурсі можна подати до 28 лютого 2024 року на електронну адресу: cprpp_man_rada@ukr.net . Детальніше про умови участі у Конкурсі можна ознайомитись у Положенні: https://drive.google.com/file/d/1w27uRfGoIxVBgDu_dCv1zY5V6aikoF4e/view?usp=sharing

   


« повернутися

Вхід для адміністратора