A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Новітні технології як засіб проведення сучасного уроку інформатики

Дата: 16.02.2024 15:52
Кількість переглядів: 232

   Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 15 лютого 2024 року в онлайн-форматі був проведений семінар-практикум для вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради «Новітні технології як засіб проведення сучасного уроку інформатики».

   Вітальним словом семінар розпочала консультант Центру професійного розвитку Віта Редько, яка і стала організатором зустрічі колег. Вона звернула увагу присутніх на професійний розвиток учителів, їх готовність до реалізації інноваційних підходів у навчанні та  відмітила роботу вчителя інформатики Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка Валерія Метенчука, яка дала прекрасний результат: Дерлюк Артур та Олексюк Віолетта посіли перше та третє місця під час проведення ІІІ етапу обласної олімпіади з інформаційних технологій. Це найкращий результат в громаді.

   Про роботу спільноти та особливості проведення олімпіад та конкурсів з інформатики у 2023-2024 н.р. інформував Метенчук Валерій Іванович- голова спільноти вчителів інформатики Маневицької громади.

   Досвідом своєї роботи поділилися вчителі інформатики Маневицької громади, а саме:

   Чуйко Валентина,  вчитель інформатики Великояблуньківського ліцею, яка висвітлила питання безпеки дитини в Інтернеті.

 Вчитель інформатики Куклинського ліцею Чебелюк Андрій, привернув увагу присутніх до питань  формування фінансової грамотності на уроках інформатики.

   Про використання цікавих та розвиваючих задач при вивченні інформатики розповів Брой Михайло, вчитель інформатики Костюхнівського ліцею.

   Надія Деркач, вчитель інформатики Граддівської гімназії, акцентувала увагу колег на використанні сучасних інтернет-ресурсів на уроках.

   По завершенню семінару усі учасники мали можливість обмінятись думками, поділитися власними напрацюваннями. Дякуємо нашим захисникам за можливість зустрічатись  та плідно працювати.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора