A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

У закладах освіти Маневицької селищної ради вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 16:23
Кількість переглядів: 275

В Україні 20 лютого вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вони загинули за свободу, честь та волю, за право залишатися українцем на своїй власній українській землі. Пам’ять про Героїв Небесної Сотні та про усіх загиблих за Україну житиме вічно у нас та в усіх наступних поколіннях. В цей день відзначається увічнення великої людської, громадянської, національної відваги та самовідданості, сили духу та стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності, у закладах загальної середньої освіти проведені заходи щодо відзначення Дня Героїв Небесної Сотні:

тематичні години спілкування  «Герої не вмирають»,  виховні заходи, уроки мужності «Небесна Сотня. Вони загинули за Україну», круглі столи «Небесна Сотня. Життєписи», флешмоби «Пам’ять єднає», диспути «Слава навіки!»,читання поезії «Ангелам Небесної Сотні присвячується», лінійки-реквієми «Небесна Сотня - перші герої російсько-української війни»; виставки літератури «Вахта пам’яті Небесної Сотні».


« повернутися

Вхід для адміністратора