A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

«Майстерність сучасного уроку фізики: методи та підходи до навчання»

Дата: 21.02.2024 09:47
Кількість переглядів: 270

   20 лютого на базі Маневицького ліцею №2 для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради було проведено семінар-практикум «Майстерність сучасного уроку фізики: методи та підходи до навчання» в очно-дистанційному форматі. Вітальним словом та побажанням педагогам плідної праці, розпочала зустріч директор ліцею Будь Оксана Василівна. 

 Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Віта Редько ознайомила педагогів з планом роботи практикуму та озвучила результати проведення олімпіад і конкурсів з фізики, а також звернула особливу увагу на професійний розвиток педагогічних працівників, наголосивши на змінах в атестації та своєчасній курсовій перепідготовці.

   Своїми надбаннями з теми семінару поділилися:

Деркач Андрій Олексійович, вчитель фізики Маневицького ліцею №2, який акцентував увагу на використанні електронних платформ на уроках фізики, продемонструвавши досліди вільного падіння та використавши додаток PHYPHOX, який зафіксував час цього падіння.

Вчитель фізики Бережницької гімназії-філії ОЗЗСО «Трояніський ліцей» Іващик Ірина Іванівна розповіла про застосування інтерактивних технологій на уроках фізики.

Сахнюк Олеся Миколаївна, вчитель фізики Везиковедмезької гімназії-філії ОЗЗСО «Цмінівський ліцей» акцентувала увагу на розвитку критичного мислення та ознайомила з прийомами, які розвивають критичне мислення учнів.

   На завершення зустрічі педагоги обговорили питання, які їх цікавлять. Щиро дякуємо всім за участь.

​​​​​​​


« повернутися

Вхід для адміністратора