A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

28-29 лютого відбувся  семінар-тренінг «Спадщина В. О. Сухомлинського у формуванні компетентностей педагога НУШ»

Дата: 29.02.2024 12:30
Кількість переглядів: 132

      28-29 лютого 2024 року в онлайн-форматі пройшов дводенний 8-годинний  семінар-тренінг «Спадщина В. О. Сухомлинського у формуванні компетентностей педагога НУШ». Розробник програми, спікер - завідувач кафедри педагогіки і психології ВІППО, кандидат педагогічних наук, доцент Луцюк  Анатолій Михайлович.

     Метою освітньої програми  є використання актуальних новаторських ідей творчої спадщини В. О. Сухомлинського у формуванні компетентностей педагога для розбудови Нової української школи.

Анатолій Михайлович розповів про актуальність творчого використання спадщини В О. Сухомлинського в процесі розбудови освітнього середовища НУШ, про алгоритм дій з підвищення науково-методичного рівня компетентностей педагогів НУШ на основі досвіду педагога-новатора В. О. Сухомлинського.

      Педагоги навчались проводити порівняльний  аналіз  педагогічної спадщини  В. О. Сухомлинського  і  основних  положень Концепції  НУШ , вивчали сучасний досвід з формування компетентностей педагога НУШ  через використання педагогічних ідей В. О. Сухомлинського, вчились   креативно аналізувати педагогічну систему В. О. Сухомлинського для вироблення власної технології з розвитку компетентностей вчителя НУШ та практично володіти професійними компетентностями в освітньому процесі НУШ.

   У роботі дводенного семінару взяли участь 25 педагогічних працівників, які отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом у 8 годин. 

      Щиро вдячні Анатолію Михайловичу за проведений семінар-тренінг, а  Волинському ІППО за співпрацю із КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради.

 

    Організатор зустрічі -  психолог КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради Терещенко Леся Іванівна.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора