A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Стартували змагання "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" з футзалу

Дата: 01.03.2024 11:40
Кількість переглядів: 149

У Маневицькій громаді успішно проходять змагання "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". На старті - ІІ етап змагань серед юнаків, учнів закладів загальної середньої освіти з футзалу. Перед початком змагань до присутніх з привітальним словом та побажаннями перемоги звернувся головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Руслан Клімчук.

За звання найсильніших 29 лютого змагалися команди юнаків із 9 закладів загальної середньої освіти. Під час зустрічі між командами вирували товариський дух та запекла боротьба, які принесли всім яскраві та позитивні емоції.

За результатами змагань із футзалу перемогу вибороли школярі Маневицького ліцею № 2, (вчителі фізичної культури  М.Носкевич та І.Войтенко). Друге місце посіли учні Бережницької гімназії-філії ОЗЗСО «Троянівський ліцей» (вчитель фізичної культури  П.Кратюк) та третє місце - учні Чарторийського ліцею (вчитель фізичної культури  В.Кузьмич).

Команда-переможець та призери нагороджені грамотами, а гравці медалями відділу освіти, молоді та спорту. Щиро вітаємо команди з перемогою.


« повернутися

Вхід для адміністратора