A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Участь у тренінгу "Жіноче лідерство як ресурс розвитку громади"

Дата: 18.03.2024 14:50
Кількість переглядів: 193

   15 березня працівники КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради мали змогу відвідати тренінг «Жіноче лідерство як ресурс розвитку громади». «Лідерство – це мистецтво спонукати людей робити те, що потрібно, причому робити це із задоволенням», – писав Дуайт Д. Ейзенхауер. У будь-який час лідерство – це виклик й водночас велика нагода проявити лідерські якості.      

      Тренінг проходив у межах проєкту «Я мрію, я можу, я роблю!», який реалізовується ГО «Ґендерний креативний простір» у рамках проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення і розвитку», що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади за підтримки Acted Україна.

   Учасники дізналися про теоретичні основи лідерства. Лідерство: що це таке і кого називають лідеркою/ом? Керівниця чи лідерка: мотивація чи делегування? На ці та інші питання відповіли Єрко Галина та Тетяна Жалко під час зустрічі.

   Присутні мали можливість розвинути вміння працювати в команді, організовувати спільну роботу, актуалізувати власного сприйняття та розуміння лідерства. Також, означили власні ключові лідерські якості та їх досягнення. Розмежували мотиваційні фактори, створивши карту власної мотивації. Обговорили і встановили найважливішу мету року і шляхи її досягнення та реалізації. Систематизувавши проблеми, визначили їх пріоритетність і зосередили увагу на головних питаннях. Розробили конкретні кроки для вирішення цих проблем, створивши простір для групової роботи. Виявили учасницю з готовністю до лідерства, умінням працювати в групі з відповідальністю до спільного результату.

   Щира вдячність тренерам, які дали можливість учасницям тренінгу розкрити власний особистісний потенціал, сформувавши уявлення про лідерство та можливість оцінити свої лідерські якості.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора