A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Попередження торгівлі людьми в освітньому середовищі під час воєнного стану

Дата: 22.03.2024 09:22
Кількість переглядів: 23

Під час повномасштабної війни злочин "торгівля людьми" актуалізувався, збільшилися ризики для людей потрапити в ситуації експлуатації. Тому, 21 березня 2024 року, для освітян Маневицької ТГ був проведений онлайн - семінар на тему "Попередження торгівлі людьми в освітньому середовищі під час воєнного стану", який організували КУ "ЦПРПП" Маневицької селищної ради та провели експерт Коаліції Віктор Вальчук, регіональна координаторка Ніна Пахом'юк разом з партнерами. Також допомагала в організації та проведенні семінару методист навчально-методичного відділу Волинського регіонального центру підвищення кваліфікації Лариса Касьян.

Всі учасники/учасниці тренінгу дізналися про суть торгівлі людьми, як комплексної проблеми, зокрема в період воєнного стану, яке законодавство в нашій країні регулює сферу протидії торгівлі людьми, про суб'єкти національного механізму взаємодії та їхню роль. Спікери розповіли про основні шляхи потрапляння українських громадян до тенет торгівців людьми та експлуатації, а також про нові ризики, що виникли під час війни. Віктор Юрієвич розповів про види профілактики цього злочину в дитячому та молодіжному середовищі, як убезпечити себе від потрапляння в ситуації експлуатації та про корисні ресурси для попередження та отримання захисту і допомоги.

Захід відбувся в межах реалізації Волинського компоненту національного проєкту Коаліції неурядових організацій з протидії торгівлі людьми "Здійснення громадського контролю за виконанням політики протидії торгівлі людьми у 2023 році в Україні" за підтримки IOM Ukraine, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна. #Коаліція_НУО_ПТЛ #НМВ_Волинь #НародженіБутиВільними

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора