A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Учителі початкової школи підвищують професійну майстерність

Дата: 27.03.2024 09:31
Кількість переглядів: 227

   

  Заклади загальної середньої освіти Маневицької ТГ продовжують навчання за програмою підвищення кваліфікації «ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ» у рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти, підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO.

   26 березня 2024 року  на базі Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка навчання було проведено для асистентів вчителя у початковій школі та вихователів груп продовженого дня.     

   Регіональні тренери: Наталія Сахнік, Ірина Волкова та Світлана Папіж    продемонстрували на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процесу, показали учасникам ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь учнів, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів та вплив гри на сфери розвитку дитини.   

  Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Під час командної взаємодії учасники спілкувалися, ділилися думками, обґрунтовували та аргументували їх, шукали цікаві рішення, були ініціативними спікерами, завзятими учасниками активностей в діяльнісному підході.

ФОТОАЛЬБОМ


« повернутися

Вхід для адміністратора