A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Підписано меморандум про співпрацю

Дата: 11.04.2024 19:20
Кількість переглядів: 168

11 квітня  Маневицькою селищною радою підписано меморандум про співробітництво між вищим навчальним закладом «Академія рекреаційних технологій і права», в особі ректора Стасюк Людмили Леонідівни та закладом фахової передвищої освіти «Луцький фаховий коледж рекреаційних технологій і права», в особі директора Таранчука Юліана Віталійовича. Предметом укладення договору є співпраця у вирішенні питань підготовки висококваліфікованих фахівців, яка спрямована на підвищення якості освіти, сприяння на ідентифікацію співробітництва у напрямах науково-дослідної та навчально-виховної, інформаційної діяльності у напрямках сприяння у здобутті додаткових професійних вмінь та навичок, підвищенні кваліфікації; організація та участь у семінарах, круглих столах, науково-практичних конференціях, реалізація спільних програм, проектів та заходів.

     Зустріч відбулася з Маневицьким селищним головою Гаврилюком Олександром Оксентійовичем. Обговорили питання розвитку дослідницької та наукової діяльності, а також подальші кроки співпраці у науково-дослідній та методичній роботі у рамках освітнього процесу.

Також такі угоди були укладені у Маневицькому ліцеї №1 імені Героя України Андрія Снітка та Маневицькому ліцею №2.

У рамках співпраці та підписаного Меморандуму, Остапчук Валентина Адамівна, директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради взяла участь у спільному виїзному івенті, спрямованому на популяризацію позашкільної, передвищої та вищої освіти, зокрема у напрямку допрофільної підготовки молоді. Під час цього заходу Валентина Остапчук розкрила аспекти співпраці, спрямованої на створення належних умов для забезпечення рівного доступу до якісної позашкільної освіти в галузі екології та природознавства для всіх дітей. Обговорили результативність проведених заходів та проєктів екологічного спрямування, зокрема, роботу обласної Природничої школи, що сприяє допрофільній підготовці та професійному самовизначенню учнівської молоді.


« повернутися

Вхід для адміністратора