A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Досягнення педагогів Маневиччини на XXIХ виставці дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

Дата: 19.04.2024 18:23
Кількість переглядів: 284

     

У 2023-2024 навчальному році на обласний етап XXIХ виставки дидактичних та методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині" було представлено 29 робіт педагогів закладів освіти Маневицької селищної ради. 19 квітня 2024 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти традиційно провели підсумки обласної виставки, відзначивши 7 найкращих робіт педагогів Маневицької громади, яких нагородили дипломами ІІ та ІІІ ступенів. На завершення у рамках конкурсу-виставки дидактичних та методичних матеріалів педагоги мали можливість бути учасниками тематичних воркшопів, так званих, майстернях праці, де поділились своїми напрацюваннями та перемогами, отримавши сертифікати.

       Згідно  наказу  управління освіти і науки  Волинської  обласної державної адміністрації від 11.04.2024 року № 127 «Про підсумки XXIХ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині», КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради оголошено подяку начальника управління освіти і науки Волинської ОДА за належний рівень організації першого етапу та високий рівень виставкових матеріалів, поданих на ІІ етап Виставки.

     Щиро вітаємо педагогів з хорошими результатами на одному із фахових конкурсів! Бажаємо мирного неба, міцного здоров'я, плідної праці та натхнення! 

           Анонс номінацій Виставки у 2024/2025 н. р.

  • природознавство (природознавство, астрономія, біологія, географія, фізика, хімія, екологія);
  • математика (алгебра, геометрія);
  • управління навчальними закладами;
  • освіта дітей з особливими потребами (спеціальна та інклюзивна освіта).

 

ФОТОАЛЬБОМ 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора