A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Участь в онлайн-нараді з питань організації освітнього процесу з підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Дата: 05.06.2024 14:01
Кількість переглядів: 48

   Фото без опису

 

Фото без опису 5 червня 2024 року колектив КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради взяв участь в онлайн-нараді з питань організації освітнього процесу з підвищення кваліфікації Волинським ІППО у 2025 році.

     Зустріч вітальним словом розпочав директор ВІППО Петро Степанович Олешко, який привітав колег із закінченням навчального року та озвучив тему наради.

   Валентина Василівна Вітюк, заступник директора з навчально-методичної та навчальної діяльності акцентувала увагу на плані підвищення кваліфікації на 2025 рік, наголосила на труднощах, які виникають при проходженні курсової перепідготовки педагогічними працівниками.

   Наталія Олександрівна Рубльова, заступник директора з навчально-педагогічної та освітньо-проєктної діяльності підняла питання цифрової компетентності та її проблематиці.

   Наталія Анатоліївна Поліщук, завідувач відділу освітньої інноваційної діяльності зосередила увагу на угодах, укладених між Волинським інститутом післядипломної освіти Центрами професійного розвитку, наголосивши на їхній важливості на необхідності.

Щиро дякуємо ВІППО за змістовну, продуктивну і важливу інформацію та постійну співпрацю! 


« повернутися

Вхід для адміністратора