A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Проведено сертифікований семінар-практикум для вчителів природничої освітньої галузі

Дата: 13.06.2024 14:58
Кількість переглядів: 79

   Фото без опису 12 червня 2024 року для педагогів природничої освітньої галузі, котрі викладають хімію, біологію та інтегрований курс «Пізнаємо природу» у закладах освіти Маневицької селищної ради, було проведено сертифікований семінар-практикум «Реалізація інноваційних підходів НУШ при організації освітнього процесу з хімії» у онлайн-режимі  Модератор зустрічі - консультантка Маневицького ЦПРПП Іщик Юлія Василівна; укладач програми, спікерка - Кащенюк Мирослава Ростиславівна, методист   відділу природничих дисциплін  ВІППО.

Мирослава Ростиславівна поділилась власним досвідом використання інноваційних технологій на уроках хімії та біології. Під час введення в процес навчання інноваційних технологій вчитель повинен використовувати педагогічні новинки, які в свою чергу мають бути зорієнтованими на кожну особистість. Їх ефективність залежить від самого учня, тобто від його творчого потенціалу. Розв'язанням цього питання є зміна спрямованої діяльності вчителя, його функцій та технологій навчання учнів.  Саме тому важливим є впровадження в процес навчання інновацій, які дозволять виконати ці завдання, які стоять перед вчителем.   Фото без опису

    Оскільки в новому 2024-2025 навчальному році вперше з’являються предмети природничої гілки в НУШ, то спікерка зробила акцент на оцінюванні результатів роботи учнів. Адже, оцінювання -  це нелегка праця усіх учасників освітнього  процесу, яка стосується правильного встановлення рівня навчальних досягнень учнів в засвоєнні змісту предмета та набуття вмінь та навичок передбачених вимогам програми.

  Фото без опису У результаті семінару 20 слухачів отримали сертифікати про підвищення кваліфікації, а також такі цінні нові знання.

  Щиро вдячні Кащенюк Мирославі Ростиславівні, методисту Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти за співпрацю та навчально-пізнавальний семінар-практикум, та особлива вдячність нашим захисникам за можливість працювати!


« повернутися

Вхід для адміністратора