A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

У закладах освіти Маневицької селищної ради відновлюється навчальний процес

Дата: 12.03.2022 15:55
Кількість переглядів: 214


Із 14 березня 2022 року в усіх закладах загальної середньої освіти  Маневицької селищної ради  відновлюється освітній процес. Таке рішення було прийнято відповідно до наказу Волинської обласної військової адміністрації від 11 березня 2022 року №25.

Навчання в усіх закладах освіти буде організовано у дистанційному форматі та із використанням усіх можливих технічних засобів, програм та платформ, залежно від рішень педагогічної ради та можливостей кожного конкретного закладу.

Також керівництво закладів освіти буде активно працювати над тим, аби по максимуму залучити до навчального процесу дітей тимчасово внутрішньо переміщених сімей, що на даний момент перебувають за межами країни.

Педагоги Маневицької громади пройшли вже безліч випробувань: реформа, безкінечні карантини,вперше  дистанційне навчання, освоєння та  використання нових платформ і ресурсів. Та зараз, напевно, настав той  найтяжчий період життя країни і вчительства - віддалене навчання під час воєнного стану. Але і цей виклик вчителі Маневиччини приймають з гордістю і добре знають, що треба викладатися зараз, як ніколи раніше, бо наші діти - це майбутнє великої, вільної, незалежної, могутньої і нової України. Адже перемога точно за нами! Без сумніву та з вірою у ЗСУ! Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора