A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

15 квітня 2022 року в КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради відбулася чергова зустріч психотерапевта та  психологів закладів загальної середньої освіти

Дата: 18.04.2022 15:48
Кількість переглядів: 313

   15 квітня 2022 року в КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради відбулася чергова зустріч психотерапевта Грищук Тетяни Василівни та  психологів закладів загальної середньої освіти щодо використання універсальних колод МАК (Метафоричні асоціативні карти) у практиці працівників психологічної служби, які призначені для роботи з підсвідомістю.

   Тетяна Василівна зазначила, що метафоричні асоціативні картки є  одним із ефективних та популярних інструментів психолога, що дозволяють у дуже  короткий відрізок часу отримати необхідний обсяг інформації для якісної діагностичної, корекційної та терапевтичної роботи. Даний метод підходить як для групової, так і для індивідуальної роботи з дітьми та дорослими. Діапазон застосування асоціативних метафоричних карт великий: особистісний зріст, посттравматичний синдром, профілактика професійного вигоряння, проблеми дитячо-батьківських відносин, способи вирішення конфліктів, для знаходження внутрішніх блоків, перешкод, страхів та інше.

   Фахівець ознайомила присутніх з правилами роботи з картами, використання карт у «казкотерапії» з функціями та різновидами карт: «РERSONA», «MORENA», «Personita», «OH», «Cope».

   Учасники зустрічі обмінялися враженнями та емоціями, обґрунтували важливість таких практичних заходів в подальшому професійному вдосконаленні. Дякуємо Грищук Тетяні Василівні за такі повчальні зустрічі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора