A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Щирі вітання з Днем народження!

         Сьогодні, 18 травня, щиро вітаємо з Днем народження Пацаманюк Світлану Василівну, консультанта КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради! Шановна колего, прийміть найщиріші вітання з нагоди особистого свята.  Ваша мудрість і високий професіоналізм, дивовижна харизматичність, креативність і прагнення до досконалості надихають колег. Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку, злагоди, здійснення найзаповітніших мрій і планів! Нехай Ваше життя буде наповнене любов’ю та радістю, відчуттям гармонії та задоволення, успіхів у професійній   діяльності та нових здобутків! Добра Вам, мирного українського неба і Перемоги!

12:08 18.05.2024

Відбувся Чемпіонат з легкої атлетики серед юнаків та дівчат з програми спортивних ігор школярів Маневицької селищної ради

14 травня  на базі спортивного комплексу Маневицького ліцею №2 відбулися змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат з програми спортивних ігор школярів Маневицької селищної ради. Більше 130 школярів Маневицької громади взяли участь в легкоатлетичних баталіях. Результати виступів учасників та команд у змаганнях:

16:00 15.05.2024

Відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед юнаків та дівчат з програми спортивних ігор школярів

2 травня в парковій зоні селища проведено змагання з легкоатлетичного кросу серед юнаків та дівчат з програми спортивних ігор школярів закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради. В них взяли участь більше 100 школярів Маневицької громади. Результати виступів учасників та команд у змаганнях:

14:41 02.05.2024

Відбулися змагання зі спортивного орієнтування

29 квітня на стадіоні селищі Маневичі відбувся ІІІ (районний) етап  змагань  «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» зі  спортивного орієнтування. Усім учасникам побажали успіху голова Маневицької селищної ради Олександр Гаврилюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Валерій Марчук.

13:57 30.04.2024

Вітаємо колегу з Днем народження!

Сьогодні, 29 квітня, своє особисте свято відзначає Булік Світлана Федорівна, завідувачка Черської гімназії-філії ОЗЗСО "Троянівський ліцей". Щиро вітаємо Вас, колего!  Бажаємо міцного здоров'я, життєвої наснаги, невичерпної енергії, добра та радості! Нехай цей рік буде сповнений грандіозними подіями, яскравими емоціями та незабутніми враженнями! Добра, миру та Перемоги! 

12:10 29.04.2024

Відбулася нарада керівників закладів освіти

19 квітня у онлайн форматі відбулася нарада керівників закладів освіти Маневицької селищної ради. У нараді взяв участь Фурманчук Володимир Васильович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Маневицької селищної ради. Володимир Васильович наголосив на питаннях національно-патріотичного виховання, забезпечення благоустрою території закладів освіти, закінчення опалювального сезону та безпечного освітнього середовища.

17:08 19.04.2024

Вітаємо колегу з Днем народження!

Сьогодні, 13 квітня, свій день народження відзначає Оксана Василівна Будь, директор Маневицького ліцею номер 2. Щиро вітаємо Вас, колего! Нехай у житті лише добро трапляється! Нехай сила і здоров'я ніколи не покидають! Бажаємо успіху у всіх починаннях, наснаги, поваги, достатку, досягнень на професійній ниві, спокійних трудових буднів! Нехай Ваше життя буде наповнене світлою радістю, оптимізмом та вірою у власні сили. Хай омріяне хай втілиться, все задумане здійсниться!  Мирного неба та Перемоги! 

11:23 13.04.2024

Вхід для адміністратора