A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Оголошено літературний конкурс до Міжнародного дня рідної мови

Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради в рамках  Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого, оголошує проведення дистанційного  літературного конкурсу «Рідна мова калинова». Головною метою Конкурсу є сприяння розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання в суспільстві ; заохочення  усіх жителів Маневицької громади до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації, розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу, формування патріотичних почуттів засобами літературного слова.

16:48 13.02.2024

Вітаємо переможця та призерів обласних олімпіад з біології та інформаційних технологій

9 та 10 лютого 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій та біології. Вітаємо переможця та призерів олімпіад: Дерлюка Артура, учня 11 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, який зайняв І місце з інформаційних технологій та Олексюк Віолетту, ученицю 9 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце. Також вітаємо Філюк Софію, ученицю 8 класу Будківського ліцею, яка зайняла ІІ місце з біології та Стрельчук Вікторію, ученицю 9 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце з біології.

16:06 12.02.2024

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

9 лютого 2024 року у Центрі культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради.У колегії взяли участь керівники закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, позашкільної освіти, а також заступники керівників.

19:19 09.02.2024

Вітаємо призера обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

6 лютого 2024 року  відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Вітаємо Малишко Маргариту, ученицю 10 класу Маневицького ліцей №1, яка зайняла ІІ місце. Висловлюємо подяку Мізюку Миколі Івановичу, вчителю географії Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка за  підготовку учениці до обласної олімпіади з екології. Бажаємо успіхів, нових звершень та перемог! 

15:09 07.02.2024

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з математики та правознавства

Нещодавно відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та правознавства. Вітаємо учнів закладів освіти Маневицької селищної ради, які стали призерами : Козюк Дарину, ученицю 10 класу Маневицького ліцею №2, яка зайняла ІІІ місце з математики та Дерлюка Юхима, учня 11 класу Будківського ліцею, який зайняв ІІІ місце з правознавства. Висловлюємо подяку Сопронюк Світлані Миколаївні, вчителю математики Маневицького ліцею №2 та Семенюк Юлії Андріївні, вчителю правознавства Будківського ліцею за  підготовку учнів до обласної олімпіади з математики та правознавства. Бажаємо учасникам та наставникам успіхів, нових звершень та досягнень! 

13:11 31.01.2024

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

24 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Вітаємо призерів олімпіади: Крисик Марію, ученицю 11 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце та Невидюк Ангеліну, ученицю Маневицького ліцею №2, яка теж зайняла ІІІ місце. Висловлюємо подяку Ткачук Тетяні Миколаївні, вчителю англійської мови Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка та Конопатській Наталії Михайлівні, вчителю англійської мови Маневицького ліцею №2 за якісну та результативну підготовку учнів до обласної олімпіади з англійської мови. Бажаємо учасникам та наставникам успіхів, нових звершень та перемог! 

16:16 29.01.2024

Вхід для адміністратора