A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Вітання з Днем працівників освіти.

Колектив КУ "Центру професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради, щиро вітає колег з Днем працівників освіти! Свято освітян поважають в усьому світі та в кожній культурі. На даний час освітяни працюють в екстремальних умовах. Незважаючи на це, вони продовжують виконувати свою професійну справу - навчати, оволодівати новими знаннями. Ваша напружена, щоденна праця наближає нас до Перемоги, до відбудови успішної, суверенної країни.

11:19 01.10.2023

Вітання з Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі! Володарі книжок та книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, заручники періодичних видань, газет, журналів! Сердечно вітаємо Вас із професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

11:15 30.09.2023

З нагоди Дня працівників освіти нагороджена консультант КУ "ЦПРПП" Маневицької селищної ради

З нагоди Дня працівників освіти, подякою відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради за сумлінну працю, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти громади, була нагороджена наша колега, консультант КУ "Центру професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради, Пацаманюк Світлана Василівна.

12:43 29.09.2023

28 вересня відбулась онлайн інформаційна сесія на тему:"Якісна освіта як нова суспільна цінність успішної громади. Ключові виклики освітнього процесу в умовах війни.

28 вересня на платформі Microsoft Teams за підтримки Регіонального офісу Програми "U - Lead з Європою" у Волинській області, відбулась онлайн інформаційна сесія на тему:"Якісна освіта як нова суспільна цінність успішної громади. Ключові виклики освітнього процесу в умовах війни."

09:33 29.09.2023

Вітаємо з Днем працівника позашкільної освіти!

Шановні педагоги закладів позашкільної освіти!    Прийміть щирі та сердечні вітання зі святом – Днем працівників позашкільної освіти! Кожен педагог позашкільної освіти  – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами  культури, науки, мистецтва та спорту.    Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає та формує українське юнацтво. Ваша педагогічна майстерність та відданість своїй справі перетворюють кожен день вихованців у день позитиву та пізнання нового. Саме до вас поспішають дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.    Бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості, щоб ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії.    Нехай життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких.    Ви - надія на свідоме та здорове майбутнє нашої Батьківщини. Ми щиро віримо у ваш успіх!     Миру, здоров'я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

10:24 25.09.2023

21 вересня відбувся онлайн-тренінг "Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат"

21 вересня відбувся онлайн-тренінг "Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат" для директорів та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників Волинської та Житомирської областей.

09:52 25.09.2023

Вхід для адміністратора