A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Асистента в інклюзивному просторі – це важливий крок у напрямку подальшого розвитку особливої дитини, її успішної соціалізації, а також розбудови якісної інклюзивної освіти закладу освіти

Навіть у період канікул педагоги Маневиччини активно працюють над власним професійним розвитком. Асистенти вчителів Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка зібрались обговорити питання щодо нормативно-правових документів, які регулюють процес інклюзивного навчання. Голова спільноти асистентів Мельникович Юлія Дмитрівна та психолог КУ "ЦПРПП" Маневицької селищної ради Терещенко Леся Іванівна провели дискусійну розмову з педагогами, визначивши деякі проблемні питання та обговорили шляхи їх вирішення. Роль асистента учителя у роботі інклюзивного класу є надзвичайно важливою і полягає в організації умов для успішного включення учня з особливими освітніми потребами в середовище закладу освіти. Асистент – це посередник між дитиною та іншими учасниками освітнього процесу. Тому, наявність асистента в інклюзивному просторі та його функціональні обов’язки – це важливий крок у напрямку подальшого розвитку особливої дитини, її успішної соціалізації, а також розбудови якісної інклюзивної освіти закладу освіти зокрема та цілої громади загалом. Щиро дякуємо асистентам учителів за нелегку працю, відкритість до змін та добрі серця!

10:56 05.01.2024

З Новим роком!

Шановні колеги! Від щирого серця вітаємо вас з Новим роком! Бажаємо світла і тепла вашим оселям, надії й любові вашим серцям, здоров’я і невичерпної енергії вашим родинам! Миру, злагоди й перемоги!

08:45 01.01.2024

Семінар учителів іноземної мови

28 грудня 2023  року був проведений онлайн-семінар вчителів іноземної мови «Ефективні методи викладання як основна складова успішного оволодіння іноземною мовою».

18:54 30.12.2023

Вітаємо із Різдвом Христовим!

Вітаємо із найсвітлішим святом - Різдвом Христовим! Нехай у всіх родинах панує мир, злагода, любов, спокій, взаєморозуміння та підтримка! Щира вдячність та уклін нашим захисникам та захисницям за те, що бережуть наш спокій та можливість зібратися у сімейному колі й відсвяткувати це світле свято! 

08:28 25.12.2023

Вітання з перемогою у І етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі», у  номінації «Корекційні програми»

З метою підвищення професійного рівня та розвитку творчого потенціалу фахівців психологічної служби в системі освіти відбувся , уІ етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі»,у  номінації «Корекційні програми». Переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу стали фахівці психологічної служби Опорного закладу загальної середньої освіти «Цмінівський ліцей» Маневицької селищної ради, практичний психолог Водько Ганна Петрівна та соціальний педагог Кабай Катерина Володимирівна, робота за темою «Згуртування учнівського колективу». Щиро вітаємо переможців конкурсу, бажаємо натхнення, творчих здобутків та нових досягнень! Ви молодці, успіхів Вам і надалі!

15:23 20.12.2023

Бути креативним - значить бути творчим!

       Професія вихователя належить до творчих видів діяльності, оскільки професійна діяльність будь-якого педагога спрямовується на виховання унікальної, неповторної особистості. Вихователь завжди повинен пам’ятати, що не буває двох однакових дітей , що кожна дитина– це особистість, до якої потрібно найти свій творчий унікальний підхід.

09:37 19.12.2023

Вхід для адміністратора