A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Позапланова нарада керівників закладів освіти

23 вересня 2021 року відбулася нарада керівників закладів освіти Маневицької селищної ради на онлайн платформі Meet-Google.  У зустрічі взяло участь близько 40 осіб, які  прийняль участь у обговоренні наступних питань:

08:57 24.09.2021

Із найкращими побажаннями вітаємо з днем народження колегу!

21 вересня свій день народження святкує Людина з великої літери, чудовий чоловік та батько, управлінець з багаторічним багажем мудрості за плечима, директор Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка Козачук Володимир Микитович. Варто зазначити, що Володимир Микитович 23 роки присвятив плідній, самовідданій праці у Відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради. Низький уклін за найкращі роки, присвячені розвитку освіти Маневиччини!

08:59 21.09.2021

Проведено планову нараду керівників закладів освіти Маневицької селищної ради

14 вересня 2021 року відбулася планова нарада керівників закладів освіти Маневицької  селищної ради на онлайн платформі Meet-Google за участі керуючого Маневицької філії Волинського обласного АТ «Ощадбанк» Олександра Сергійовича Ващука. Також у зустрічі взяло участь більше 45 осіб, зокрема із розкриттям певних питань виступили головні спеціалісти та начальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Валентина Миколаївна Буско, яка вітальними словами та щирою посмішкою розпочала обговорення наступних питань:

12:13 15.09.2021

Шлемо вітання із днем народження дорогій колезі!

Сьогодні, сонячного 13 вересня, свій день народження святкує висококваліфікований педагогічний  працівник та добра колега, прекрасна мама та дружина, суперовий, справедливий керівник, неймовірно творча особистісь, директорка Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва Ковальчук Валентина Миколаївна. 

11:30 13.09.2021

Відбулася нарада керівників ЗДО

7 вересня 2021 року у відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти.

16:01 07.09.2021

Відбулося серпневе засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

У Маневицькій громаді 30 серпня відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради. У роботі колегії взяли участь голова Маневицької селищної ради Гаврилюк Олександр Оксентійович, начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Володимирівна Плахотна та заступник начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування моніторингу та позапланового контролю ЗО управління державної служби якості освіти у Волинській області Оксана Григорівна Малащук.

17:26 31.08.2021

Формування ключових і предметних компетентностей на уроках зарубіжної літератури

27 серпня 2021 р. в актовій залі відділу освіти, молоді та спорту був проведений методичний діалог «Формування ключових і предметних компетентностей шляхом ефективного поєднання традиційних та інноваційних форм організації навчально-пізнавальної діяльності на уроках зарубіжної літератури. З вітальним словом до учасників  заходу звернулась директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Кушко Оксана, яка розповіла про роботу та завдання Центру.

09:32 31.08.2021

Вхід для адміністратора