A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради привітав начальника із професійним святом - Всеукраїнським днем психолога!

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради привітав начальника Буско Валентину Миколаївну із професійним святом - Всеукраїнським днем психолога!

08:40 23.04.2021

Відбувся онлайн-семінар керівників гуртків образотворчого та декоративноужиткового мистецтва «Розвиток творчого потенціалу особистості на кращих зразках образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва»

На базі Маневицького центру творчості дітей та юнацтва спільно із Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів 22.04.2021 року відбувся онлайн-семінар керівників гуртків образотворчого та декоративноужиткового мистецтва «Розвиток творчого потенціалу особистості на кращих зразках образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва». Програмою онлайн-семінару передбачено: - аналіз роботи гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтво у закладах загальної середньої, позашкільної освіти; - обговорення проблемних питань з удосконалення творчого потенціалу дітей у процесі освітньої діяльності засобами образотворчого та декоративноужиткового мистецтва; - оволодіння навиками образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва із застосуванням інноваційних технологій; - обмін досвідом (творча майстерня: робота з гуртками та студіями образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва). Участь в онлайн-семінарі взяли директори закладів позашкільної освіти, керівники гуртків студій образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Відкрила обласний онлайн-семінару Оксана Дідик, директор Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. Усіх учасників онлайн-семінару привітала  Валентина Буско, начальник відділу освіти, молоді і спорту Маневицької селищної ради. Знайомство із ЗПО «Країна творчості» онлайн-відео – екскурсія із Маневицьким центром творчості дітей та юнацтва провела Валентина Ковальчук, директор Маневицького центру творчості дітей та юнацтва. З досвіду роботи «Формування творчої особистості засобами декоративно – ужиткового мистецтва» поділилася Валентина Ковальчук, директор Маневицького ЦТДЮ. Учасники переглянули майстер-класи: «Виготовлення елементів для декоративного панно в комбінованій техніці (аплікація, ниткографіка)», який провела Людмила Павлюк, керівник студії «Дитячий вернісаж»  та «Виготовлення листівки з використанням техніки розпису по тканині», проведений Оксаною Мельник, керівником зразкової художньої студії «Чарівна палітра» ЦТДЮ. Педагоги відвідали онлайн фрагмент заняття на тему: «Великодня композиція у віночку з використанням «любительських яєць» у зразковій школі художніх ремесел «Полісяночка», керівник Ніна Бусел. По завершенню підведені підсумки онлайн-семінару.  Із відеоматеріалами можна познайомитись за посиланнями та на сторінці Маневицького ЦТДЮ у фейсбук: https://youtu.be/kABeIKMGN7U Знайомство із ЗПО «Країна творчості»    https://youtu.be/Er3rQBARxa0 Майстер-клас: «Виготовлення елементів для декоративного панно в комбінованій техніці (аплікація, ниткографіка)».   https://youtu.be/lp3d2IiDu3M Фрагмент заняття на тему: «Великодня композиція у віночку з використанням «любительських яєць». https://youtu.be/jrJZKeCqZRU Майстер-клас: «Виготовлення листівки з використанням техніки розпису по тканині».

16:35 22.04.2021

Вітаємо переможців в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських робіт

В обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок з науково-технічного напряму ІІ місце зайняла команда Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва. У секції "Юні техніки і дослідники промисловості та сільського господарства" Деркач Дмитро, вихованець Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва виборов ІІ місце.  Вітаємо переможців та зичимо творчих злетів та майбутніх перемог!

16:27 22.04.2021

Вітаємо переможців обласного конкурсу оркестрів та ансамблів духових інструментів "На марші миру"

Духовий оркестр "Шарм" Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва 20 квітня 2021 року взяли участь та перемогли у обласному конкурсі оркестрів та ансамблів духових інструментів "На марші миру". Щиро вітаємо переможців із зайнятим І місцем і бажаємо майбутніх перемог та творчого натхнення!

16:20 22.04.2021

Дистанційне навчання у Колодіївській гімназії

21 квітня 2021 року начальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Буско Валентина Миколаївна відвідала Колодіївську гімназію із робочим візитом. Вчителі закладу продемонстрували, як проводять дистанційне навчання.

15:14 22.04.2021

Команда "ДЮСШ-Respect" стала володарем Кубку України в категорії U-12. Вітаємо переможців!!!

Команда "ДЮСШ-Respect" смт. Маневичі, Волинська обл. стала володарем Кубку України в категорії U-12. Кубок України, який проходив в с. Білозір'я, Черкаської області з 12 по 15 квітня 2021 року. 

16:35 19.04.2021

Вітаємо переможців XXVI обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

Щиро вітаємо з перемогою у фаховому конкурсі педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради У номінації суспільствознавство (предмети духовно-морального спрямування):

14:42 19.04.2021

Вхід для адміністратора