A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Обласний фестиваль позашкільної освіти "Дитинства світ в твоїх руках"

Успішно відбувся обласний фестиваль позашкільної освіти "Дитинства світ в твоїх руках". Надзвичайно приємно, що за підсумками роботи закладів освіти відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради став переможцем і виборов перше місце, у виставці декоративно- прикладного мистецтва "Мистецтво без меж" посіли ІІ місце, у конкурсі малюнку на асфальті "Україна-це ми" зайняли ІІІ місце. Всі учасники звітного концерту "Мистецтво без меж", флеш- мобу "Дитинство веселкове", містечка майстрів "Волинь у творчості дітей" параду духових оркестрів "На марші миру" та екологічного містечка нагороджені грамотами та подяками управління освіти і науки Волинської ода. Вихованці нашого ЦТДЮ взяли участь у фестивалі, а це танцювальний ансамбль "Родзинка", духовий оркестр "Шарм", вихованці зразкової художньої студії "Чарівна палітра" Неродик Марія та Сергійчук Дарина та вихованці Маневицького учнівського лісництва. Хоч був і прохолодний день та дощ, та ніщо не зіпсувало настрій і пережиті емоції залишаться у нас приємним спогадом.

10:23 30.05.2021

Волинська Голландія - відпочинок серцю та душі

Волинська Голландія дарує людям заряд творчої енергії, натхнення до праці та життя. Педагогічні працівники Відділу освіти, молоді та спорту і Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради долучилися до прекрасного, отримали море позитивних емоцій, серця наповнилися барвами, добром, сонячним світлом, радістю і вірою у прекрасне сьогодення та ще краще й щасливіше майбутнє.

09:06 24.05.2021

Святковий поетичний відео-флешмоб до Всесвітнього дня української вишиванки

Відділ освіти, молоді та спорту спільно із Центром професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради щиро вітає педагогів, маневичан, гостей міста та усіх українців із Всесвітнім днем вишиванки! З нагоди свята представляємо вам Поетичний відео-флешмоб "Символ вічного народу".

08:14 20.05.2021

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Красивий ювілей святкує сьогодні прекрасна, сильна жінка, чудова мама і дружина, молода, енергійна бабуся Пацаманюк Світлана Василівна - людина, яка майже все життя та свій професійний потенціал подарувала освіті Маневицького району, а тепер вкладає свій досвід та творчу енергію в становленння  та процвітання Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради.

15:05 18.05.2021

Вхід для адміністратора