A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

25 листопада 2023 року у онлайн форматі розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навальних предметів. Стартували олімпіади з виконання учнями олімпіадних завдань з правознавства та інформаційних технологій. У  ІІ етапі учнівських олімпіад  з правознавства взяли участь 11 учнів 9-11 класів, з інформаційних технологій – 26 учнів 8-11 класів. У грудні буде проведено ІІ етап олімпіад з історії, української мови та літератури, хімії, інформатики, географії, астрономії, англійської та німецької мови, математики, екології, фізики, біології та трудового навчання. Бажаємо учасникам ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад успіхів та натхнення!

15:19 27.11.2023

Відбувся ІІ етап XXІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

18 листопада у онлайн форматі відбувся ІІ етап XXІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради. Мета проведення Конкурсу - сприяння  утвердження  статусу української мови як державної,  піднесення її престижу,  виховання у учнівської молоді поваги до мови свого народу. Учасниками заходу були 85 учнів 3-11 класів закладів загальної середньої освіти.

12:58 21.11.2023

Учні закладів освіти та їх наставники взяли участь у обласній "Літературній вітальні"

17 листопада 2023 року у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків м.Луцька з ініціативи Волинської обласної Малої академії наук відбулась святкова «Літературна вітальня», під час якої обласними нагородами були відзначені переможці обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині, в якому взяли участь близько трьох сотень школярів з майже усіх територіальних громад області. 70 з них визнано переможцями у номінаціях: «Проза», «Поезія», «Казка» і «Журналістика». Серед нагороджених - учні закладів освіти Маневицької селищної ради та їх наставники. Дипломи ІІІ ступеня управління освіти і науки Волинської обласної адміністрації у номінації «Журналістика» отримали Ляшук Анастасія, учениця 10 класу Маневицького ліцею №2 та Шкарлат Сніжана, учениця 11 класу Оконського ліцею. Також за підготовку переможців Конкурсу грамотами Управління відзначені: Воронюк Лілія Анатоліївна, вчитель української мови та літератури Маневицького ліцею №2 і Яцюк Людмила Василівна, вчитель української мови та літератури Оконського ліцею.

19:03 20.11.2023

Відбувся турнір пам'яті С.В.Лазарєва

17 листопада 2023 року у Маневицькій дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся турнір з футзалу, присвячений пам'яті С.В. Лазарєва. Учасниками турніру були  хлопчики 2014 р.н. і молодші, які продемонстрували майстерну тактику гри.

20:11 17.11.2023

Відбувся відбірковий етап фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games»

16 листопада 2023 року на базі Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відбірковий етап V  фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games». У заході взяли участь  учні Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка та Маневицького ліцею №2. Захід проводився з метою  впровадження інноваційних підходів до проведення уроків фізичної культури в закладах освіти; збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичної культури та популяризації здорового способу життя серед учнів.  Програма змагань включала  різні види естафет.

11:26 17.11.2023

Результати ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

11 листопада 2023 року відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради, в якому взяли участь 66 учнів 5-11 класів.  За рішенням журі визначені  результати ІІ етапу Конкурсу. Щиро вітаємо усіх учасників Конкурсу, призерів та вчителів, які підготували переможців.

09:13 14.11.2023

Відбувся ІІ етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

11 листопада 2023 року у Маневицькому ліцеї № 2 відбувся ІІ етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді серед учнів закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради. Мета проведення Конкурсу - вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні. Учасниками заходу були 66 учнів 5-11 класів закладів освіти.

20:19 12.11.2023

Вітаємо колегу з Днем народження!

Сьогодні, 29 жовтня, своє особисте свято відзначає, Юлія Василівна Іщик, консультантка КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради. Вітаємо з Днем народження хорошу людину та відповідального працівника. Зичимо Вам міцного здоров 'я, жіночого щастя, цікавих ідей та задумів, сімейного затишку та достатку, радості, невичерпної енергії, оптимізму. Нехай робота буде не тільки заради заробітку, але і в задоволення. Бажаємо, щоб часу завжди залишалося багато для гарного відпочинку, улюблених захоплень, сім'ї та друзів. Мирного неба та найшвидшої Перемоги!

10:41 29.10.2023

Вхід для адміністратора