A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Про початок навчального року під час дії воєнного стану в закладах освіти Маневицької селищної ради

       Декілька днів залишається до початку нового навчального року. У 2022-2023 н.р. освітні послуги у Маневицькій громаді надаватимуть 22 заклади загальної середньої освіти. Для виконання заходів з підготовки шкіл до нового навчального року  та опалювального сезону  в умовах воєнного стану заклади освіти у громаді враховують у роботі оновлені інструктивно-методичні матеріали з питань цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності. З метою визначення стану готовності захисних споруд цивільного захисту закладів освіти громади та можливості відновлення навчання, створення безпечних умов перебування в закладах освіти учасників освітнього процесу робочою групою проведено обстеження об’єктів для встановлення можливості використання споруд та найпростіших укриттів. За результатами роботи комісії підписані первинні акти оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту з відповідними вимогами до виконання по усуненню недоліків. На даний час проводяться відповідні заходи та ремонтні роботи щодо приведення їх до готовності використання. До початку навчального року комісія проведе повторне обстеження об’єктів захисних споруд.

12:17 22.08.2022

Інструктивно-методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році

Міністерство освіти і науки України спільно з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», Інститутом педагогіки Національної академії педагогічних наук України підготували Інструктивно-методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу і викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальному році. Із даними  матеріалами можна ознайомитись за покликанням Інструктивно-методичні рекомендації

10:45 22.08.2022

Випускники закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради досягли високих результатів у національному мультипредметному тесті

  У 2022 році 194 випускники закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради взяли участь у національному мультипредметному тесті. За підсумками тестування 14  випускників із шести закладів освіти склали НМТ на 200 балів: Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка (3 учасники), Маневицького ліцею №2 (4 учасники), Куклинського ліцею (4 учасники), Будківського ліцею (1 учасник), Великояблуньківського ліцею (1 учасник), Костюхнівського ліцею (1 учасник). 8 випускників ЗО отримали 200 балів з двох предметів. Кушнір Микола, випускник Будківського ліцею, переможець обласних олімпіад та мовно-літературних конкурсів склав НМТ з трьох предметів на 200 балів. Щиро вітаємо усіх випускників закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради із високими результатами та бажаємо стати студентами престижних вузів нашої рідної України!

15:08 16.08.2022

Діти Героїв із Маневицької ТГ безкоштовно оздоровлюються у дитячому таборі «Артек-Карпати-Буковель»

У воєнні тяжкі для України часи надважлива підтримка дітей, яким довелося меншою чи більшою мірою відчути на собі стрес війни, біль втрати, або ж страх за життя рідних. З цією метою Маневицька селищна рада відправляє на відпочинок дітей загиблих, поранених, зниклих безвісти військовослужбовців Маневицької ТГ у зонах АТО, ООС та на сучасній війні з росією. Діти Маневицької громади будуть відпочивати та оздоровлюватись у дитячому таборі «Артек-Карпати-Буковель» (с. Поляниця Яремчанської міської ради Івано-Франківської області). Перша група дітей уже повернулася задоволена додому, відбувши заїзд із 1 по 14 липня 2022 року. Друга група готується до заїзду із 29 липня по 11 серпня 2022 року.

11:19 21.07.2022

Налагоджуємо співпрацю із Маневицькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості

Днями, рекрутер Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Олена Масюк та заступник директора Анюта Зеленко зустрілись з начальником відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Валерієм Марчуком.

10:46 21.07.2022

З Днем Конституції України

28 червня 1996 було прийнято першу Конституцію незалежної держави Україна. Цей день назавжди ввійшов видатною подією в сучасну історію нашого народу і українського державотворення. Конституція проголосила Україну суверенною, незалежною, демократичною, соціальною, правовою державою, визнала людину найвищою соціальною цінністю і утвердила реальне народовладдя. Цей документ зумовив нове ставлення до України інших держав та міжнародних організацій.

09:24 28.06.2022

Вітання з ювілеєм

Сьогодні свій золотий ювілей святкує фахівець з охорони праці відділу освіти молоді та спорту Маневицької селищної ради, Ратундалов Віктор Васильович. Вітаємо Вас із такою прекрасною і важливою датою! 50 років для чоловіка – це розквіт його життя. Ви сповнені енергії, ентузіазму, натхнення до нових досягнень, підкріплене досвідом. Нехай на Вашому життєвому шляху завжди зустрічаються тільки надійні друзі. Будьте завжди у чудовій формі, у відмінному настрої. Бажаємо Вам міцного здоров’я, величезних успіхів у роботі та нових перемог. Хай кожен день повниться веселим і добрим відчуттям, гарним настроєм, задушевними зустрічами і плідною працею! Щастя і достатку в домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя — в серце! Здоров'я Вам і миру Україні!

10:01 20.06.2022

З ювілеєм, рідне місто!

Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради щиро вітає з ювілеєм рідне місто. Бажаємо процвітання, розвитку, добробуту та миру.

10:21 12.06.2022

Вхід для адміністратора