A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

З почуттям глибокої поваги щиро вітаємо із ювілеєм дорогого колегу Клімчука Руслана Васильовича

50 років – це важлива дата, яка несе в собі досвід прожитих років і мудрість, накопичену літами. З почуттям глибокої поваги щиро вітаємо із ювілеєм дорогого колегу Клімчука Руслана Васильовича, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради.

09:40 28.10.2022

Нарада з керівниками закладів освіти Маневицької селищної ради

   21 жовтня 2022 року в онлайн-форматі було проведено нараду з керівниками закладів освіти Маневицької селищної ради. Учасники наради розглянули актуальні питання щодо діяльності закладів освіти громади. Зокрема, обговорили питання підготовки закладів освіти до  осінньо-зимового періоду та цивільного захисту. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Валерій Марчук звернув увагу керівників на питаннях освітньої субвенції, організації безпечного освітнього середовища. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Ярослава Сахнік акцентувала увагу присутніх на питаннях ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку  та ліцензуванні закладів освіти в умовах воєнного стану. Олена Демчук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради,  наголосила на питаннях атестації педагогічних працівників у 2022-2023 н. р., проведенні олімпіад з навчальних предметів, реєстрації електронного реєстру спортивних споруд. Директорка ЦПРПП Оксана Кушко  звернула увагу керівників на особливості проведення фахових педагогічних конкурсів у 2022- 2023 н.р., підвищення кваліфікації педагогів Маневцької ТГ у регіональному Волинському ІППО згідно графіка курсової перепідготовки.

13:18 21.10.2022

У день захисників і захисниць України свою шану та вдячність висловлюємо кожному, хто боронить майбутнє рідної Батьківщини

День захисників і захисниць України – свято, що започатковано з 2014 року, святкується щорічно 14 жовтня, водночас із Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва.

08:51 14.10.2022

Вітаємо з ювілеєм нашого колегу-захисника!

Сьогодні свій 50-річний ювілей відзначає Демчук Микола Васильович – керівник Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи. А у даний страшний час російсько-української війни Микола Васильович знаходиться на роботі, яка гідна вершини поваги і вдячності кожного із нас: наш колега безстрашно вступив до лав ЗСУ та захищає рідну землю.

08:46 05.10.2022

Шлемо вітання колезі з днем народження!

Сьогодні, 2 жовтня із особистим святом вітаємо Ярославу Олександрівну Сахнік, головного спеціаліста відділу освіти,молоді та спорту Маневицької селищної ради. Щиро бажаємо колезі міцного здоров'я та жіночого щастя. Нехай все задумане збувається, а професійна діяльність хай радує Вас, Ярославо, високими здобутками, цінним новим досвідом, достойною заробітною платою та повагою від колег. Успіхів Вам, перемоги Україні та мирного неба.

23:59 01.10.2022

Щиро вітаємо бібліотекарів із професійним святом!

30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. Щиро вітаємо вас, шановні бібліотекарі закладів освіти Маневицької селищної ради!

09:00 30.09.2022

Біль втрати огорнув педагогічну спільноту Маневиччини. Слава і пам'ять Герою!

Невимовний біль втрати огорнув сьогодні педагогічну спільноту Маневиччини. Виконуючи свій військовий обов'язок, відважно захищаючи на полі бою українську землю поклав своє життя Будь Руслан Іванович - талановитий вчитель математики та фізики Бережницької гімназії-філії ОЗЗСО "Троянівський ліцей" Маневицької селищної ради. Також Руслан Іванович був гідним чоловіком директорки вище згаданого опорного закладу освіти. Щиро співчуваємо дружині, дітям та усій сім'ї загиблого! Світла пам'ять дорогому колезі, який у переддень професійного свята віддав своє життя за кожного із нас! Слава Герою України!

16:34 27.09.2022

Високі результати випускників у національному мультипредметному тесті у 2022 році – результат сумлінної праці вчителів закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради

За підсумками тестування 14  випускників із шести закладів освіти склали НМТ на 200 балів: Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка (3 учасники: Басалко Ілона (з української мови та математики); Власюк Ольга (з математики та історії), Семенюк Дмитро (з математики та історії);Маневицького ліцею №2 (4 учасники: Ляшук Вікторія (з української мови та історії), Клименко Іван (з української мови), Шишолик Владислава (з історії), Квач Богдан (з математики); Куклинського ліцею (4 учасники: Данилюк Юлія з української мови та історії), Музика Надія (з української мови), Хомич Віка ( з математики), Булатова Софія (з математики); Великояблуньківського ліцею (1 учасник – Кантура Наталія  (з української мови та історії); Костюхнівського ліцею (1 учасник – Савчук Анастасія (з української мови та історії). 7 випускників закладів освіти отримали 200 балів з 2 предметів. Кушнір Микола, випускник Будківського ліцею, переможець обласних олімпіад та мовно-літературних конкурсів склав НМТ з 3 предметів на 200 балів.

10:25 27.09.2022

Вхід для адміністратора