A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Вітаємо із Всеукраїнським Днем дошкілля!

У неділю, 25 вересня, в Україні відзначають День вихователя і дошкільного працівника. Свято засноване на честь зведення першого дитячого садка. Щорічно свято відзначають 27 вересня. Проте більшість закладів дошкільної освіти за традицією відзначають День вихователя кожної останньої неділі вересня. День вихователя в Україні почали відзначати у 2011 році, коли Кабмін затвердив постанову №629 від 13 квітня 2011 року про програму розвитку дошкільної освіти до 2017 року, а також після резолюції I Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти. Сьогодні для найменших жителів Маневицька громада має 12 закладів дошкільної освіти. Хоч живемо у непростий час, але кожен колектив заслуговує на щиру подяку за працю, талант, покликання, патріотичну позицію, невтомне волонтерство... Зичимо кожному працівнику ЗДО здоров'я,терпіння та мирного неба. Нехай нарешті здійсниться найголовніша, єдина для всіх мрія: щоб нашою перемогою над загарбниками завершилась війна, настав мир і ми могли будувати плани на найближче майбутнє. А ще – щоб у наших діток було щасливе, сонячне і радісне дитинство, де є місце різноманітним іграм, веселому сміху і найяскравішим мріям. З професійним святом вас, дорогі колеги!

09:34 25.09.2022

У найбільшому закладі освіти Маневицької громади призначено нового керівника

У найбільшому закладі освіти Маневицької громади, а саме у ЗЗСО "Маневицький ліцей №2" Маневицької селищної ради призначено нового керівника. Із високою та відповідальною посадою щиро вітаємо Таран Жанну Василівну. 

17:34 23.09.2022

Відбувся турнір з футзалу серед дівчат з нагоди Дня фізичної культури та спорту

11 вересня 2022 року в спортивному залі Маневицької ДЮСШ відбувся турнір з футзалу серед дівчат 2009 р.н. і молодші з нагоди Дня фізичної культури та спорту. В даному турнірі взяли участь команди:

15:07 12.09.2022

День знань огорнутий сумним спогадом та жалобою за добрим колегою

День знань у освітянській спільноті закладів освіти Маневицької селищної ради огорнутий сумним спогадом та жалобою за добрим колегою, директором Бережницької гімназії-філії ОЗЗСО «Троянівський ліцей» , який героїчно загинув 28 квітня 2022 року, виконуючи свій військовий обов'язок, захищаючи Батьківщину і майбутнє кожного із нас.

12:56 01.09.2022

З Днем знань!

1 вересня 2022 року. Попри збройну агресію росії проти України та її повномасштабне вторгнення на наші території, день 1-го вересня залишається традиційним святом, яке чекали ціле літо діти, батьки та учителі. День знань сьогодні відрізняється від усіх попередніх, овіяний сумом та тривогою 190-го дня війни…

08:59 01.09.2022

Проведено розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

30 серпня 2022 року у онлайн-режимі пройшло серпневе розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради за участі Маневицького селищного голови Олександра Оксентійовича Гаврилюка.

15:40 30.08.2022

День пам’яті захисників України. Віддаймо шану Героям!

День пам’яті захисників України відзначається щорічно 29 серпня. Цей день 2014 року - одна з чорних сторінок новітньої історії України. Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат. У цей день українці об’єднуються в шані і вдячності нашим співвітчизникам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь, зберігши тим самим мирне життя на більшій території України. Слава та вічна пам'ять Героям!

10:43 29.08.2022

Вітаємо із Днем Незалежності України!

День Незалежності України - головне свято вільної держави. Зараз, у час війни, цей день набуває особливої значимості для кожного українця. Сьогодні ми вкотре утверджуємо волю українського народу, його державність та місце у світовій спільноті. Україна - могутня держава, під прапором якої воїни мужньо боронять право українців жити, творити, працювати на своїй землі та й надалі святкувати День Незалежності. Україна переможе! ЗСУ подарує громадянам ще одне державне свято зовсім скоро! Слава Україні! З Днем народження тебе, рідна Батьківщино!

08:30 24.08.2022

З Днем Державного Прапора України!

День Державного Прапора України - свято вшанування одного із найголовніших символів незалежної держави. Жовто-блакитний стяг - символ честі та гідності, самобутності та міці українського народу. Сьогодні під синьо-жовтим прапором Збройні сили України мужньо борються з російським окупантом. Наш Прапор свободи і мужності сьогодні майорить по всьому світу - це знак європейської підтримки та визнання усіма цивілізованими країнами України як незалежної, вільної держави. Ми віримо, що невдовзі цей символ нашої Батьківщини гордо підніметься на усіх тимчасово й нахабно окупованих територіях України.

11:26 23.08.2022

Вхід для адміністратора