A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Результати ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії та хімії

26 листопада 2022 року в онлайн-форматі відбувся ІІ (територіальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії та хімії, в якому взяли участь 32 учні 8-11 класів з історії та 19 учнів 7-11 класів з хімії.  За рішенням журі визначені  результати ІІ етапу. Щиро вітаємо усіх учасників олімпіади, призерів і вчителів, які підготували переможців.

16:36 30.11.2022

Вихованці Маневицької ДЮСШ взяли участь у першому всеукраїнському футбольному турнірі "RUN KIDS CUP-2022"

Протягом трьох днів (25-27 листопада 2022 року) вихованці ДЮСШ смт Маневичі взяли участь у першому всеукраїнському футбольному турнірі "RUN KIDS CUP-2022", який проводився в місті Винники Львівської області. Дітки випробовували свої сили, вміння та техніку гри серед 16-ти команд-учасників, які вирізнялися особливою конкуренцією. З 8-ми зіграних ігор юні футболісти поступилися тільки чемпіонам турніру із Закарпаття, а 6 матчів зіграли в нічию та в одному - перемогли. Але трішки не вистачило успіху до перемоги, тому - 5 місце в Silver liga.

09:51 30.11.2022

Маневицькі спортсмени серед переможців Чемпіонату Волинської області з гандболу

20 листопада 2022 року на базі Обласної дитячої-юнацької спортивної школи відбувся Чемпіонат Волинської області з гандболу. У змаганнях приймали участь шість команд з різних міст області і серед кращих невипадково опинилися спортсмени Маневицької ДЮСШ.  За підсумками зіграних матчів ІІІ призове місце завоювала команда гандбрлістів ДЮСШ смт.Маневич ( тренер Гладь Вадим Вікторович). Команди-переможці були нагороджені пам'ятними медалями. Кращими гравцями турніру нашої  команди визнано Оксинюка  Максима та  Матвійчука Максима. У номінаціях кращі з кращих маневицькі спортсмени також не пасли задніх: кращий крайній лівий  гравець- Бегаль Максим; кращий півсередній правий гравець- Чубай Роман.   Дякуємо тренеру за підготовку гідного спортивного майбутнього громади, а також гандболістам Маневицької ДЮСШ за чудову гру! Вітаємо, бажаємо нових перемог! 

11:14 25.11.2022

Результати ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури,географії

19 листопада 2022 року в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, географії, в якому взяли участь 43 учні 7-11 класів з української мови та літератури та 30 учнів 8-11 класів з географії  За рішенням журі визначені  результати ІІ етапу. Щиро вітаємо усіх учасників олімпіади, призерів і вчителів, які підготували переможців.

08:48 22.11.2022

З Днем Гідності та Свободи

Дорогі друзі! Ми з вами - відважна, могутня нація - сьогодні відзначаємо особливий день, свято, що має величезне значення для українського народу, який саможертовно та віддано бореться за власну незалежність. 21 листопада - День Гідності та Свободи.

07:00 21.11.2022

Відбулись змагання зі спортивного орієнтування «Золота осінь»

У лісовому масиві, поблизу Маневич,  відбулись змагання зі спортивного орієнтування «Золота осінь», які традиційно організовані та проведені Маневицьким Центром творчості дітей та юнацтва. На старт вийшло більше 200 юних спортсменів, а це 14 команд від різних закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради. Підсумки змагань показують хорошу підготовку юних спортсменів та свідчать про старанну фахову роботу педагогів, які займались підготовкою команд.                                                               

15:23 20.11.2022

Спортсмени Маневицької ДЮСШ гідно представляють свій заклад освіти та Маневицьку громаду на обласному та Всеукраїнському рівнях

12 листопада 2022 року в м. Луцьку стартувала "Дитяча футзальна ліга Волині", де приймали участь дві наші команди: U-13 - хлопчики та U-11 - дівчатка. Висвітлюємо для вашої уваги результати поєдинків І туру: - ДЮСШ смт Маневичі (хл.) - "Ладомир" м. Володимир-Волинський - 1:2; - ДЮСШ смт Маневичі (хл.) - "Волинь" м. Луцьк - 4:1; - ДЮСШ смт Маневичі (дів.) - "Derbi" м. Луцьк - 6:0; - ДЮСШ смт Маневичі (дів.) - "Любарт" м. Луцьк - 3:1. На досягнутому не зупиняються маневицькі спортсмени, а саме дівчатка-футзалістки. У місті Хмельницькому на Всеукраїнському турнірі з футзалу серед дітей "Autumn futsal fest 2022" у боротьбу за нагороди вступили 7 команд з різних куточків України, які демонстрували хорошу змістовну гру. Але справжньою окрасою, на думку організаторів, стали дівчатка нашої Маневицької ДЮСШ, які не тільки нічим не поступалися хлопчикам, а й боролися до останньої секунди матчів. І в результаті зайняли перше місце! Також слід відмітити, що кращим гравцем команди було визнано Юрчик Вікторію. Вітаємо наших юних спортсменів та спортсменок! Дякуємо тренерам за підготовку сильних спортсменів, які гідно відстоюють честь Маневицької громади! Бажаємо наступних високих перемог! 

13:44 18.11.2022

Нарада з заступниками керівників закладів освіти

   17 листопада 2022 року в онлайн-форматі було проведено нараду з заступниками керівників закладів освіти Маневицької селищної ради.  Начальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Валерій Марчук звернув увагу учасників наради на оформлення ділової документації в закладах освіти.

17:21 17.11.2022

Проведено засідання атестаційної комісії відділу освіти Маневицької селищної ради

У відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради 3 листопада 2022 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Під час засідання комісії розглянуті питання атестації керівників закладів освіти та педагогічних працівників, які будуть атестуватися у 2022-2023 навчальному році. Атестаційною комісією ІІ рівня  у 2023 році заплановано проатестувати 64 педагогічні працівники: на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» - 42 педагогічним працівникам; на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вчитель» - 17, на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «вчитель-методист» - 9; на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» - 10 та  педагогічного звання «старший вчитель» - 4 педагогічним працівникам. 

15:44 04.11.2022

Вхід для адміністратора