A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Директори закладів освіти та керівників установ Маневицької селищної ради пройшли курси  з цивільного захисту та пожежної безпеки

4 травня 2022 року для директорів закладів освіти та керівників установ місцевого самоврядування було проведено  навчання з цивільного захисту та пожежної безпеки у приміщенні Маневицької селищної ради. Організатором та координатором навчань виступив фахівець з охорони праці відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Ратундалов Віктор Васильович.

14:00 05.05.2022

У нашій пам'яті назавжди добрий колега, друг, товариш - Герой!

Савчук Володимир Федорович народився 28 листопада 1975 р в с.Лишнівка Маневицького району Волинської області у багатодітній сім'ї. Мама Оксана Оверківна, тато Федір Адамович працювали простими робітниками, але достойно виростили    6 дітей: 4 доньки і 2 сини.

14:35 29.04.2022

Долучаємось до акції з благоустрою території селища

14 квітня 2022 року працівники відділу освіти молоді та спорту  та комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради  долучились до щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки селища, адже саме такі заходи є основним чинником у покращенні стану навколишнього природного середовища та є відображенням активної життєвої позиції кожного свідомого громадянина. В ході роботи прибрано прилеглу територію та вул.Горького, упорядковано трав’янисті газони, квітники та асфальтовану дорогу. Результат нашої роботи – ошатна територія селища та наше чисте довкілля! Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тільки спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.

10:09 15.04.2022

Проведено атестацію педагогічних працівників закладів освіти Маневицької селищної ради у 2021-2022 р.

У відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради протягом 4, 5 та 6 квітня 2022 року працювала атестаційна комісія ІІ рівня. Було успішно проведено атестацію педагогічних працівників закладів освіти Маневицької селищної ради у 2021-2022 навчальному році.

17:01 06.04.2022

З ювілеєм, колего!

Сьогодні, 3 квітня, свій ювілейний день народження відзначає красива та незалежна, розумна та цілеспрямована, професійна та виважена Островик Ірина Анатоліївна - юрисконсульт відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради. 

12:32 03.04.2022

Щоранку о 09:00 - загальнонаціональна хвилина мовчання на знак шани загиблим у війні Росії проти України

З метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України 16 березня 2022 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальнонаціональну хвилину мовчання на знак шани загиблим у війні Росії проти України.

10:37 17.03.2022

Реєстрація на навчання дітей з числа внутрішньо переміщених осіб

У зв’язку із надзвичайно тяжкою ситуацією в Україні багато сімей були змушені покинути свої домівки. Діти переселенців не мають змоги відвідувати свої заклади освіти, але конституційне право на здобуття освіти на ними залишається завжди.

10:28 17.03.2022

Вхід для адміністратора