A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Методичний діалог "Професійна майстерність вчителя англійської мови"

Професійна майстерність вчителя – це своєрідний сплав особистої культури, знань і світогляду вчителя, його всебічної теоретичної підготовки з удосконаленням оволодіння, педагогічною технологією та передовим досвідом. Разом  з тим – це вид діяльності, який торкається переважно внутрішньої сфери вчителя: бажання стати майстром педагогічної справи.

09:16 31.08.2021

Заклади освіти Маневицької селищної ради вдало долучились до урочистостей з нагоди відзначення у громаді 30-ї річниці Дня Незалежності України

24 серпня на Маневиччині краяни та гості міста відсвяткували ювілейний День Незалежності України. Свято пройшло весело, цікаво, яскраво. Звідусіль віяло патріотичним духом та вірою у щасливе майбутнє Батьківщини. 

08:38 25.08.2021

Будівництво спортивного комплексу

 На території Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка Маневицької селищної ради розпочалось будівництво спортивного комплексу. Загальна вартість проєкту складає 1 898 407 грн, для реалізації якого було залучено 1 200 000 грн субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Кошти були виділені за сприяння народного депутата Констанкевич І. М.

15:44 13.08.2021

Відбулася нарада керівників закладів освіти Маневицької  селищної ради

12 серпня 2021 року відбулася нарада керівників закладів освіти Маневицької  селищної ради на онлайн платформі Meet-Google за участю заступника селищного голови Маневицької селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Володимира Васильовича Фурманчука. У цій онлайн-зустрічі взяли участь 40 осіб, зокрема із розкриттям певних питань виступили начальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Валентина Миколаївна Буско, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Маневицького управління Головного держпротспоживслужби у Волинській області Наталія Петрівна Маковецька та начальник відділу Камінь-Каширського району Волинської області Центру контролю та профілактики хвороб України Надія Йосипівна Шуляр.

19:54 12.08.2021

План заходів з відзначення у закладах освіти 30-ї річниці Незалежності України

З метою виховання в учнівської молоді національної свідомості у закладах загальної середньої освіти Маневицької селищної ради 23-24 серпня 2021 року буде проведено ряд заходів з відзначення ювілейної 30-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора.

15:18 29.07.2021

План заходів з відзначення у закладах освіти Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

З метою національно-патріотичного виховання у закладах загальної середньої освіти Маневицької селищної ради 29 серпня 2021року буде проведено ряд заходів з відзначення Дня пам’яті захисників України,  які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет  і територіальну цілісність України

15:01 29.07.2021

Вітаємо з днем народження чудового співробітника!

Сьогодні 20 липня свій день народження відзначає прекрасна людина, виважений, вихований, інтелігентний чоловік,  хороший син та добрий брат, надзвичайно відповідальний та перспективний працівник, інженер групи централізованого обслуговування закладів освіти  відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Неделюк Олександр Анатолійович. 

12:22 20.07.2021

Вхід для адміністратора