A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

У закладах освіти Маневицької селищної ради відновлюється навчальний процес

Із 14 березня 2022 року в усіх закладах загальної середньої освіти  Маневицької селищної ради  відновлюється освітній процес. Таке рішення було прийнято відповідно до наказу Волинської обласної військової адміністрації від 11 березня 2022 року №25.

15:55 12.03.2022

Представники Маневицької громади взяли участь у розширеному засіданні колегії управління освіти і науки Волинської ОДА

Представники органів управління освітою у Маневицькій громаді Валентина Буско (начальник відділу освіти, молоді та спорту) та Оксана Кушко (директор КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради) на чолі із Маневицьким селищним головою Олександром Гаврилюком взяли участь у розширеному засіданні колегії управління освіти і науки Волинської ОДА.

14:27 18.02.2022

Заклади освіти Маневицької селищної ради долучились до відзначення першого Дня єднання в Україні

Ми - діти великої держави! Ми - єдиний, незламний народ, об'єднаний любов'ю до Батьківщини, повагою до державних символів та української пісні, жагою до миру та вірою в краще майбутнє на своїй землі! Ми - Україна!

08:46 17.02.2022

Найщиріші вітання з Днем народження!

     Сьогодні, 10 лютого, свій День народження святкує висококваліфікований педагогічний працівник, творча, наполеглива, креативна, цілеспрямована, привітна, мудра жінка,  прекрасна мама та дружина, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради Кушко Оксана Леонідівна. 

09:39 10.02.2022

Навчання в «Ядерній школі РАЕС»

   21 січня 2022 року в інформаційному центрі «Полісся» в місті Вараш відбулось заняття «Ядерної школи РАЕС». Учасниками занять були учні Маневицького ліцею №1, Маневицького ліцею №2, ОЗЗСО «Цмінівський ліцей» та ОЗЗСО «Прилісненський ліцей». Учні мали змогу більш детально дізнатись про роботу поліського енерговелета, його історію та сьогодення. Інформаційний центр «Полісся» є візитною карткою Рівненської АЕС. Щорічно його відвідує близько чотирьох тисяч відвідувачів, в тому числі багато іноземців. Основною експозицією інформцентру є два макети енергоблоків з реакторами ВВЕР-440 та ВВЕР-1000, які дозволяють простежити повний цикл виробництва електроенергії. Працівники інформаційного центру провели екскурсії містом та навколо РАЕС. Під час відвідування закладу учні отримали вичерпні відповіді на питання, якими цікавились. Відвідування інформаційного центру РАЕС "Полісся" стало незабутньою подією для здобувачів освіти ЗЗСО Маневицької селищної ради.

15:27 24.01.2022

Вхід для адміністратора