A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Красивий ювілей святкує сьогодні прекрасна, сильна жінка, чудова мама і дружина, молода, енергійна бабуся Пацаманюк Світлана Василівна - людина, яка майже все життя та свій професійний потенціал подарувала освіті Маневицького району, а тепер вкладає свій досвід та творчу енергію в становленння  та процвітання Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради.

15:05 18.05.2021

Пройшов відбірковий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

На теренах Маневиччини 12 травня проходив відбірковий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяли участь 12 роїв (середньої вікової групи) закладів освіти Маневицької територіальної громади.

14:09 14.05.2021

Круглий стіл "Співпраця ЦПРПП та ІРЦ щодо супроводу дітей з особливими освітніми потребами"

7 травня 2021 року відбувся круглий стіл між працівниками Інклюзивно-ресурсного центру та Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради "Співпраця  ЦПРПП та ІРЦ щодо супроводу дітей з особливими освітніми потребами". Під час зустрічі обговорили та спланували спільні заходи  щодо покращення методичної  допомоги педагогам, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами: асистентам учителя, асистентам вихователя, вчителям з інклюзивного та індивідуального навчання дітей з ООП, вихователям інклюзивних груп, корекційним педагогам, вчителям-предметникам. Директорка Центру професійного розвитку  педагогічних  працівників ознайомила  працівників ІРЦ з перспективним планом розвитку Центру, відповіла на  запитання щодо їх професійного зростання. Обидві установи обговорили взаємовигідні  відносини та запланували   подальшу спільну діяльності.  Ми раді співпрацювати і йти до спільної мети: покращення якості освіти!

16:35 07.05.2021

День пам’яті та примирення

8 травня , у День пам’яті та примирення,Україна на честь 76-ї річниці ратифікації Акту про воєнну капітуляції Німеччини вшановує пам’ять всіх українців, які боролися та стали жертвами нацистського окупаційного режиму. ПАМ'ЯТАЄМО!

09:44 07.05.2021

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради привітав начальника із професійним святом - Всеукраїнським днем психолога!

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради привітав начальника Буско Валентину Миколаївну із професійним святом - Всеукраїнським днем психолога!

08:40 23.04.2021

Вхід для адміністратора