A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Вітаємо переможців І етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

  На виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року №284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості» та з метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді відділом освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради був проведений  І етап ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвячений Шевченківським дням, на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»

18:18 02.02.2023

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з історії

31 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з історії. Щиро вітаємо Курман Анну, ученицю 9 класу ОЗЗСО «Троянівський ліцей», яка зайняла ІІ місце та   Чміль Аліну, ученицю 10 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце. Висловлюємо подяку Книшук Ользі Вікторівні, вчителю історії ОЗЗСО «Троянівський ліцей» та Федорук Аллі Василівні, вчителю історії Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка за якісну та результативну підготовку учнів до обласної олімпіади з історії. Бажаємо учасникам та наставникам успіхів, нових звершень та перемог!

15:06 02.02.2023

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

28-29 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Щиро вітаємо Крисик Марію, ученицю 10 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка та Косянчук Анастасію, ученицю 11 класу Маневицької ліцею №2, які зайняли ІІІ місце. Висловлюємо подяку Ткачук Тетяні Миколаївні, вчителю англійської мови Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка  та Товпаш Людмилі Петрівні, вчителю англійської мови Маневицької ліцею №2 за якісну та результативну підготовку учнів до обласної олімпіади з англійської мови. Бажаємо учасникам та наставникам успіхів, нових звершень та перемог!

14:20 30.01.2023

Вітаємо переможців обласного етапу олімпіади з трудового навчання

21 січня 2023 року на базі КЗ ЗСО «Луцький ліцей №26 Луцької міської ради» відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. Щиро вітаємо Шолкова Павла, учня 9 класу Великояблуньківського ліцею та Клімчука Олексія, учня 9 класу Лісівської гімназії з перемогою. Учні зайняли ІІІ місце. Висловлюємо подяку Кантурі Віталію Олександровичу, вчителю трудового навчання Великояблуньківського ліцею та Дерлюк Тетяні Антонівні, вчителю трудового навчання Лісівської гімназії за якісну та результативну підготовку учнів до обласної олімпіади з трудового навчання. Бажаємо учасникам та наставникам успіхів, нових звершень та перемог!

10:13 23.01.2023

З Днем Соборності, Україно!

22 січня – День Соборності України. Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки  став історичним об’єднанням українських земель в одній державі.

09:13 20.01.2023

Вітаємо переможця обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з географії

15 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з географії. Маневицьку громаду представляли: Зінчук Діана, учениця 8 класу Костюхнівського ліцею, Бак Леонід, учень 8 класу Будківського ліцею, Білінська Оксана, учениця 8 класу ОЗЗСО «Троянівський ліцей»,  Дерлюк Юхим, учень 10 класу Будківського ліцею.  ІІІ етап олімпіади з географії проводився з використанням дистанційних технологій. Учениця 8 класу ОЗЗСО «Троянівський ліцей» Білінська Оксана зайняла ІІІ місце. Щиро вітаємо Білінську Оксану  та Медведюк Людмилу Василівну, вчителя географії ОЗЗСО «Троянівський ліцей» з перемогою!

16:16 18.01.2023

З днем народження, дорога колего!

10 січня особисте свято відзначає мудра жінка,  прекрасна мама та дружина, голова  профспілки працівників освіти Смальчук Валентина Василівна. 

09:21 10.01.2023

"З Різдвом у серці" - святкове дійство для дітей загиблих Героїв та ВПО

У Маневичах 5 січня відбулася новорічно-різдвяна зустріч  «З Різдвом у серці» для дітей, батьки яких полягли за волю та незалежність України та дітей, які через війну були змушені покинути свої домівки. Дійство було зініційоване Маневицькою селищною радою та Маневицьким центром творчості дітей та юнацтва.

14:33 06.01.2023

5 січня відбулась колегія відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

5 січня 2023 року відбулась колегія відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради за участі Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка та заступника голови Володимира Фурманчука. Запрошеним гостем на засіданні стала Алла Казмірук, заступник начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Волинській області.

16:17 05.01.2023

Вхід для адміністратора