A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

9 березня 2023 року в онлайн-режимі успішно відбулося засідання вчителів іноземної мови «Інноваційні методи роботи на уроках іноземної мови»

   9 березня 2023 року в онлайн режимі успішно пройшло засідання професійної спільноти вчителів іноземної мови «Інноваційні методи роботи на уроках іноземної мови».

09:25 13.03.2023

Підведено підсумки І етапу XXVІII обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

Для участі у І етапі XXVІII обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»  педагогічними працівниками закладів освіти Маневицької селищної ради було представлено 56 робіт із 18 закладів освіти. Цьогоріч Конкурс-виставка проводиться у 9 номінаціях: українська мова і література; практична психологія і соціальна робота; позашкільна освіта; мистецтво, музичне мистецтво, образотворче мистецтво; іноземні мови; зарубіжна література; дошкільне виховання; виховна робота; шкільна бібліотека.

15:41 06.03.2023

Інформатика в дистанційному вимірі

       Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 1 березня 2023 року в онлайн-форматі був проведений семінар-практикум для вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради  «Інформатика в дистанційному вимірі».

09:45 03.03.2023

Для педагогічних працівників  закладів дошкільної  освіти   проведений  навчально-методичний семінар «Парціальна програма «Творці майбутнього»

          Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 28 лютого 2023 року в онлайн -режимі для педагогічних працівників  закладів дошкільної  освіти  був проведений  навчально-методичний семінар «Парціальна програма «Творці майбутнього». 

09:19 02.03.2023

22-23 лютого 2023 року був проведений навчально-методичний семінар -тренінг «Система  національно-патріотичного виховання в освітніх закладах»

З метою формування професійних компетентностей педагогів щодо питань організації та здійснення системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в закладі освіти, 22-23 лютого 2023 року в онлайн -режимі для педагогічних працівників закладів освіти Маневицької селищної ради  був проведений сертифікований навчально-методичний семінар-тренінг «Система  національно-патріотичного виховання в освітніх закладах». 

10:24 27.02.2023

20 та 21 лютого 2023 року був проведений дводенний семінар-тренінг "Розроблення індивідуальної програми розвитку для учнів з ООП"

    20 та 21 лютого 2023 року в онлайн-режимі був проведений дводенний сертифікований навчально-методичний семінар-тренінг для асистентів вчителя та вчителів інклюзивних класів «Розроблення індивідуальної програми розвитку для учнів з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах» . Слухачами семінари стали педагоги ЗЗСО Маневицької селищної ради.

10:24 22.02.2023

16 лютого пройшов семінар-практикум для вчителів  предмету «Захист України»

  Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 16 лютого 2023 року в Маневицькому ліцеї №2 був проведений семінар-практикум для вчителів  предмету «Захист України»  на тему: «Формування компетентностей та творчих здібностей учнів на уроках «Захисту України». Говорили про навчально-польові збори як завершальний етап вивчення предмету «Захисту України», важливість викладання предмету у час війни в Україні, особливості роботи зі старшокласниками.

14:48 17.02.2023

Відбувся семінар з фізичної культури "Адаптація учнів 5 класу НУШ до вивчення нових модулів"

Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 9 лютого 2023 року на базі Маневицького ліцею №2 був проведений семінар-практикум для вчителів фізичної культури закладів освіти Маневицької селищної ради  «Адаптація учнів 5 класу НУШ до вивчення нових модулів (бадмінтон, петанк, фістбол, доджбол, альтимат фрізбі, регбі)».

16:24 09.02.2023

Проведено семінар-практикум «Творчий урок зарубіжної літератури: який він сьогодні?» у онлайн-форматі

Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 2 лютого 2023 року в онлайн-форматі був проведений семінар-практикум для вчителів зарубіжної літератури закладів освіти Маневицької селищної ради  «Творчий урок зарубіжної літератури: який він сьогодні?»

11:24 08.02.2023

Проведено семінар-практикум «Безпечне освітнє середовище: нові виміри безпеки»

1 лютого 2023 року у онлайн-режимі для педагогів Маневицької громади було проведено семінар-практикум «Безпечне освітнє середовище: нові виміри безпеки» на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Спікером та модератором виступила розробниця програми Поліщук Наталія Анатоліївна, завідувачка відділу освітньої та інноваційної діяльності Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

12:59 06.02.2023

Вхід для адміністратора