A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Відбувся методичний діалог із педагогами «Сертифікація-2023»

31 січня 2023 року у онлайн-форматі відбувся методичний діалог «Сертифікація-2023» із педагогічними працівниками закладів освіти Маневицької громади. На зустрічі були присутні заступники директорів ЗЗСО, вчителі початкових класів, вчителі української мови та літератури і математики.

15:46 01.02.2023

Проведений семінар-практикум для вчителів математики та їх учнів «Методи розв'язування нестандартних задач»

Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 24 січня 2023 року в онлайн-форматі був проведений семінар-практикум для вчителів математики та учнів закладів освіти Маневицької селищної ради  «Методи розв'язування нестандартних задач» за участю доцента кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів, кандидата педагогічних наук Трачук Тетяни Володимирівни та методиста відділу фізико-математичних дисциплін  Суся Сергія Івановича. Учасниками даного семінару стали 23 педагоги Маневицької громади та обдарованих 8 учнів із ЗЗСО.  Вчителі та учні мали змогу попрацювати над такими питаннями:

12:55 25.01.2023

Понад 400 педагогів Маневицької громади навчились діяти у надзвичайних ситуаціях та надавати першу долікарську допомогу

Успішно завершився цикл навчальних занять для педагогів Маневицької громади з питань дій у надзвичайних ситуаціях та надання першої долікарської допомоги. Такі навчання пройшли усі педагогічні колективи ліцеїв, гімназій, закладів позашкільної освіти та деяких закладів дошкільної освіти Маневицької селищної ради. Загалом цінні знання та навички отримало понад 400 педагогів згідно реєстраційних списків.

11:47 18.01.2023

13 січня відбулося засідання професійної спільноти вчителів музичного мистецтва

Різдвяного 13 січня професійна спільнота вчителів музичного мистецтва підвищувала свою професійну майстерність та працювала над темою "Урок музичного мистецтва у Новій українській школі: методи й прийоми, адаптація і оцінювання".

11:07 13.01.2023

Педагоги ще 5-ти ЗО навчились правильно реагувати у надзвичайних ситуаціях

У останній тиждень 2022 року педагоги Маневицької громади продовжували вчитись надавати першу долікарську допомогу та правильно реагувати у надзвичайних ситуаціях. 27 та 29 грудня дані навчання пройшли педагогічні працівники Костюхнівського та Куклинського ліцеїв, Колодіївської та Лісівської гімназій, а також ЗДО с. Кукли. 

09:01 02.01.2023

Педагоги Маневиччини продовжують вчитися реагувати у надзвичайних ситуаціях та надавати долікарську допомогу

Ми живемо у такий час, коли усі громадяни України від медика до вчителя, від дорослого до дитини повинні вміти правильно реагувати у надзвичайних непередбачуваних ситуаціях, а також надавати першу долікарську допомогу. Від елементарних знань може залежати чиєсь життя. Саме тому в закладах освіти Маневицької громади продовжуються навчання педагогічних працівників з вище згаданих питань. Минулого тижня цінні знання та навички отримали педагогічні колективи Великояблуньківського та Чарторийського ліцеїв, Граддівської гімназії, ЗДО "Яблучко" с. Велика Яблунька. Загалом - 63 педагога.

08:20 21.12.2022

Відбувся  І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів секцій МАН

14 грудня 2022 року відбувся  І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів секцій МАН, членів Наукового товариства учнів «Кругозір» у 2022-2023 навчальному році.

10:36 15.12.2022

13 грудня колеги об’єдналися навколо актуальної теми «Професійна майстерність вчителя української мови та літератури в умовах реформування системи освіти в Україні»

13 грудня 2022 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів-словесників закладів освіти Маневицької селищної ради. Колеги об’єдналися навколо актуальної на сьогодні теми «Професійна майстерність вчителя української мови та літератури в умовах реформування системи освіти в Україні».

15:57 13.12.2022

Педагоги ще 6 закладів освіти Маневиччини навчились діяти у надзвичайних ситуаціях і надавати долікарську допомогу

Тривають навчання педагогів Маневицької громади щодо дій у надзвичайних ситуаціях та надання першої долікарської допомоги. 8-9 грудня дані майстер-класи прослухали педагогічні працівники Маневицьких ЦТДЮ, ДЮСШ, ІРЦ, закладів дошкільної освіти номер 1 і 3 смт. Маневичі та Оконського ліцею. Загалом за ці дні життєво  важливі у час війни знання і навички отримали 70 педагогів. Медики Маневицької багатопрофільної лікарні Шукалович Мирослава та Іщук Юлія розповіли і показали присутнім, як надавати першу допомогу при ранах з різними видами кровотеч, опіках, удавленні  чи потраплянні стороннього тіла у дихальні шляхи. Також педагоги змогли спробувати на спеціальному маникені здійснювати серцево легеневу реанімацію за спеціально визначеним алгоритмом дій, що може на перших хвилинах до приїзду швидкої  врятувати життя людині. Квач Олександр та Мефанік Степан, інспектори відділ організації профілактичної роботи Камінь-Каширського головного управління ДСНС нагадали педагогам про дії учасників освітнього процесу під час повітряної тривоги, основні вимоги до закладів освіти, у яких здійснюється навчання під час війни, також привернули увагу до особливостей роботи систем оповіщення про небезпеку. Педагоги навчились користуватись порошковим вогнегасником. Велику вдячність висловлюємо виступаючим спікерам. А також щиро дякуємо директорам закладів освіти за співпрацю із Центром професійного розвитку та сприяння участі педагогів у навчаннях. Надіємось ці знання не згодяться учителям громади, але живемо у такий час, що варто бути готовими до будь-яких ситуацій. Бережемо себе і близьких! Молимось за ЗСУ... Чекаємо Перемоги!

16:08 10.12.2022

Вхід для адміністратора