A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Вітання з Днем працівників освіти.

Колектив КУ "Центру професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради, щиро вітає колег з Днем працівників освіти! Свято освітян поважають в усьому світі та в кожній культурі. На даний час освітяни працюють в екстремальних умовах. Незважаючи на це, вони продовжують виконувати свою професійну справу - навчати, оволодівати новими знаннями. Ваша напружена, щоденна праця наближає нас до Перемоги, до відбудови успішної, суверенної країни.

11:19 01.10.2023

Вітання з Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі! Володарі книжок та книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, заручники періодичних видань, газет, журналів! Сердечно вітаємо Вас із професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

11:15 30.09.2023

З нагоди Дня працівників освіти нагороджена консультант КУ "ЦПРПП" Маневицької селищної ради

З нагоди Дня працівників освіти, подякою відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради за сумлінну працю, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти громади, була нагороджена наша колега, консультант КУ "Центру професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради, Пацаманюк Світлана Василівна.

12:43 29.09.2023

28 вересня відбулась онлайн інформаційна сесія на тему:"Якісна освіта як нова суспільна цінність успішної громади. Ключові виклики освітнього процесу в умовах війни.

28 вересня на платформі Microsoft Teams за підтримки Регіонального офісу Програми "U - Lead з Європою" у Волинській області, відбулась онлайн інформаційна сесія на тему:"Якісна освіта як нова суспільна цінність успішної громади. Ключові виклики освітнього процесу в умовах війни."

09:33 29.09.2023

Вітаємо з Днем працівника позашкільної освіти!

Шановні педагоги закладів позашкільної освіти!    Прийміть щирі та сердечні вітання зі святом – Днем працівників позашкільної освіти! Кожен педагог позашкільної освіти  – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами  культури, науки, мистецтва та спорту.    Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає та формує українське юнацтво. Ваша педагогічна майстерність та відданість своїй справі перетворюють кожен день вихованців у день позитиву та пізнання нового. Саме до вас поспішають дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.    Бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості, щоб ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії.    Нехай життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких.    Ви - надія на свідоме та здорове майбутнє нашої Батьківщини. Ми щиро віримо у ваш успіх!     Миру, здоров'я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

10:24 25.09.2023

21 вересня відбувся онлайн-тренінг "Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат"

21 вересня відбувся онлайн-тренінг "Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат" для директорів та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників Волинської та Житомирської областей.

09:52 25.09.2023

Вітаємо всіх працівників з дошкілля з професійним святом!

Вітаємо всіх працівників дошкілля з професійним святом! Вихователь - це людина, в якій поєднані: вдача, фах, талант, майстерність, любов, відданість і доброта. Прекрасні та неповторні, активні та завзяті, спроможні радіти, незважаючи на різні життєві обставини, саме такими є наші працівники дошкільної освіти. Саме ви виховуєте малечу, допомагаєте пізнавати секрети навколишнього світу, вчите любити й берегти, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки, готуєте до вступу до школи. Нехай обрана вами за покликанням серця, наполеглива, натхненна праця, повертається до вас міцним здоров'ям, любов' ю та фінансовим благополуччям. Хай щодня вдячні усмішки вихованців дарують невичерпну енергію та натхнення. Нехай небо буде мирним та яскраво-блакитним, а всі діти - усміхнені й щасливі! 

08:42 25.09.2023

21.09.2023 р. проведено семінар-практикум з педагогами природничої освітньої галузі «Особливості оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів НУШ: природнича освітня галузь»

Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 21 вересня 2023 року в онлайн-режимі  було проведено  семінар-практикум  для вчителів природничих дисциплін на тему: «Особливості оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів НУШ: природнича освітня галузь». Розробник програми: Григор’єва  Наталія Володимирівна, завідувач відділу природничих дисциплін Волинського ІППО. Семінар-практикум було проведено з метою сприяння професійного розвитку вчителів природничої освітньої галузі, їх готовності до реалізації завдань Державного стандарту базової середньої освіти щодо оцінювання навчальних досягнень учнів. Наталія Володимирівна звернула увагу учасників на потребу підготовки педагогів до реалізації змін у філософії та системі оцінювання навчальних досягнень учнів відповідно до концепції «Нова українська школа». Опанування новітніми практиками, технологіями, формами та методами професійної діяльності в системі оцінювання навчальних досягнень учнів забезпечить розвиток компетентності педагогів у побудові власної системи підтримки навчання учнів.

08:40 25.09.2023

Вхід для адміністратора