A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Розпочато навчання педагогів Маневицької громади з питань дій у надзвичайних ситуаціях та надання першої домедичної допомоги

6 грудня 2022 року стартував цикл навчальних занять з питань дій у надзвичайних ситуаціях та надання першої домедичної допомоги. Такі навчання пройдуть усі педагогічні колективи закладів освіти Маневицької селищної ради. У грудні цього року заплановано 10 зустрічей педагогів громади із компетентними спікерами. До виступів і майстер-класів залучені медики Маневицької багатопрофільної лікарні та працівники інспекторського складу відділу організації профілактичної роботи Камінь-Каширського районного головного управління ДСНС України у Волинській області.

08:56 08.12.2022

Концепція національно-патріотичного виховання та її реалізація в закладах освіти Маневиччини

30 листопада 2022року відбулося онлайн-засідання заступників директора з виховної роботи та класних керівників «Концепція національно-патріотичного виховання та її реалізація».

16:43 01.12.2022

З днем народження, колего!

27 листопада своє особисте свято відзначає консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Лукашук Володимир Лук'янович, який майже усе своє професійне життя присвятив роботі у методичному кабінеті, завжди фахово та виважено підходив до улюбленої справи, має високу повагу від педагогів громади та колег, завжди доброзичливий, щедрий на поради, підтримку, допомогу.

08:24 27.11.2022

Семінар-тренінг «Реалізація Державного стандарту базової середньої освіти в громадянській та історичній освітній галузі в умовах НУШ»

                                              15 листопада 2022 року для вчителів історії та правознавства Маневицької селищної ради в онлайн-форматі  був проведений 6-годинний семінар-тренінг «Реалізація Державного стандарту базової середньої освіти в громадянській та історичній освітній галузі в умовах НУШ».  Розробник програми, Олевська  Ірина  Ігорівна, завідувач  відділу  гуманітарних дисциплін Волинського інституту післядипломної  педагогічної освіти.  Необхідність семінару-практикуму зумовлена потребою підвищення кваліфікації вчителів громадянської та історичної освітньої галузі в підготовці їх до роботи за новим Державним стандартом базової середньої освіти в контексті нових підходів до реалізації компетентнісного потенціалу освітньої галузі, вимог до обов’язкових результатів навчання учнів.

10:51 17.11.2022

До Міжнародного дня логопеда було проведено засідання логопедів і дефектологів

14 листопада 2022 року у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради було проведено засідання спільнот логопедів та дефектологів з нагоди Міжнародного дня логопеда.

15:14 14.11.2022

Керівники закладів освіти Маневиччини практично працювали над темою «Освітній процес в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні: якість та безпека»

4 листопада відбулося засідання професійної спільнот заступників директорів ЗО Маневицької селищної ради з навчальної роботи за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Валерія Марчука. Проведення зустрічі зініційовано та організовано Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно із адміністрацією Маневицького ліцею №2, на базі якого й пройшов семінар.

12:11 08.11.2022

Проведено навчальний семінар щодо роботи на освітній платформі «Prosvita.net»

З метою методичного супроводу та покращення якості дистанційного навчання, відповідно до плану діяльності Центру професійного розвитку педагогічних працівників 3 листопада 2022 року проведено навчальний семінар для педагогів 14ти закладів освіти Маневицької селищної ради щодо особливостей роботи на безкоштовній освітній онлайн-платформі «Prosvita.net». Зареєструвались та пройшли дане навчання 126 педагогів Маневиччини.

16:38 03.11.2022

Вхід для адміністратора