A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Психологічна допомога у воєнний час

Фахівці психологічної служби закладів освіти Маневицької селищної ради готові надавати психологічну підтримку всім, хто цього потребує у цей нелегкий час. Психологічні консультації надаватимуться безкоштовно - на волонтерських засадах. За потреби психологічну допомогу можна отримати, звернувшись у найближчий заклад освіти нашої громади. Консультування також можливе в телефонному режимі, для довідок звертайтесь у КУ"ЦПРПП" Маневицької селищної ради. Координатор надання контактних телефонів працівників психологічної служби для психологічних послуг - Терещенко Леся Іванівна психолог комунальної установи"Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради

12:28 21.03.2022

Підсумки І етапу XXVIІ виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» у Маневицькій громаді

З метою активізації творчої діяльності педагогічних працівників закладів освіти Маневицької селищної ради у лютому 2022 року було проведено І етапу XXVIІ виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».

15:53 14.03.2022

У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти закінчився фінальний етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2022». 

  У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти закінчився фінальний етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2022».  23 кращих вчителів біології змагалися за право представляти Волинь на всеукраїнському рівні.

11:43 14.03.2022

Сучасні методи формування мистецьких компетентностей здобувачів освіти на уроках музичного мистецтва

     16 лютого 2022 року в онлайн-режимі відбувся семінар «Сучасні методи формування мистецьких компетентностей здобувачів освіти на уроках музичного мистецтва».

10:00 17.02.2022

Онлайн- семінар у Всесвітній День безпечного Інтернету

  08 лютого 2022 року у Всесвітній День безпечного Інтернету відбувся онлайн-семінар для класних керівників та педагогів-організаторів на тему «Профілактика суїцидальної поведінки. Медіаосвіта і медіаграмотність, безпечне поводження в соцмережах». Статистика свідчить, що кіберзагрози та ризики, з якими можуть зіткнутися наші діти в цифровому середовищі, набирають обертів та призводять до трагічних наслідків. Звичайно,  заклади освіти не стоять осторонь і відповідно проводять роботу з усіма учасниками освітнього процесу.

11:32 10.02.2022

Методичний діалог із вчителями образотворчого мистецтва

   02 лютого 2022 року із вчителями образотворчого мистецтва закладів освіти Маневицької селищної ради було проведено методичний діалог «Особистісно-орієнтований підхід до навчання, активізація пізнавальної та стимулювання художньо-естетичної діяльності учнів».

15:03 03.02.2022

Відбулася дискусійна онлайн-зустріч «Навчання дітей з особливими освітніми потребами в умовах Нової української школи»

   28 січня 2022 року на базі Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради було проведено дискусійну онлайн-зустріч із відповідальними педагогами за інклюзивне навчання в освітніх закладах, асистентами вчителя, педагогами інклюзивних класів на тему «Навчання дітей з особливими освітніми потребами в умовах Нової української школи». На зустріч була запрошена методист Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ВІППО Провальна Неоніла Олегівна та директор Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Маневицької селищної ради Доля Альона Іванівна. На онлайн-дискусії обговорювали ряд питань що цікавлять педагогічних працівників, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами та керівників закладів освіти, які організовують інклюзивне навчання. Учасники дискусії мали можливість отримати корисну теоретичну і практичну інформацію про особливості інклюзивного навчання на сучасному етапі та проаналізувати діяльність педагогічних працівників в реалізації супроводу здобувачів освіти з особливими освітніми потребами.

10:44 01.02.2022

22 січня в онлайн-режимі відбувся семінар для вчителів початкових  класів (1, 2 класи) «Системно-діяльнісний  підхід як  філософія  освіти  початкової  школи»

       22 січня в онлайн-режимі відбувся семінар для вчителів початкових  класів (1, 2 класи) «Системно-діяльнісний  підхід як  філософія  освіти  початкової  школи»

09:46 31.01.2022

Вхід для адміністратора