A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Семінар з питань впровадження системи «Нова українська школа» в освітній процес

Взаємодія з колегами із сусідньої громади у сфері освіти може бути цікавою та результативною. Нещодавно, 3 листопада 2021 року в Маневицькому ліцеї №2 було проведено семінар "Реалізація діяльнісного підходу в другому циклі початкової школи" з питань впровадження системи «Нова українська школа» в освітній процес для вчителів 3-4 класів, де виступаючими спікерами стали тренери із міста Камінь-Каширськ: Ніщик Марина Василівна, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради, та Ющик Інна Олександрівна, практикуючий класовод.  

16:12 17.11.2021

Консультативна зустріч із педагогами щодо особливостей проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики та астрономії у 2021-2022 н.р.

 11 листопада 2021 року відбулась інструктивно-методична нарада із вчителями фізики та астрономії «Особливості проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики та астрономії у 2021-2022 н.р.».

12:47 12.11.2021

11.11.2021року відбувся онлайн-семінар «Психологія благополуччя всіх учасників інклюзивного навчання»

  11 листопада 2021 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради відбувся семінар-практикум «Психологія благополуччя всіх учасників інклюзивного навчання» у онлайн-форматі. Матеріал семінару було викладено Турчиною Ларисою Іванівною, старшим викладачем кафедри педагогіки та психології Волинського ІППО. У роботі семінару взяли участь 26 педагогів освітніх закладів Маневицької селищної ради.

16:42 11.11.2021

Працівники КУ "ЦПРПП" підтримали флешмоб написанням диктанту національної єдності-2021

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся 21-ий Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, у якому з великою радістю взяли участь начальник та головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту, а також педагогічні працівники Центру професійного розвитку Маневицької селищної ради. Автором тексту цьогоріч став  український поет, прозаїк, перекладач, есеїст Юрій Андрухович, який і озвучив диктант в ефірі Суспільної студії. Зізнатися: завдання не з легких, але ми впоралися!

15:16 11.11.2021

Проведено семінар-тренінг «Особливості підготовки до конкурсу-захисту в онлайн форматі»

В сьогоднішніх умовах карантинних обмежень педагогам потрібно у неймовірно швидкому темпі призвичаюватись до нових форм роботи. Саме із цієї причини 02 листопада 2021 року із використанням платформи Meet-google проведено семінар-тренінг «Особливості підготовки до конкурсу-захисту в онлайн форматі». Зустріч організовано відповідно до плану роботи Наукового товариства учнів «Кругозір», що успішно діє із 15 вересня 2021 року на базі КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради, та з метою методичної підтримки й підготовки керівників секцій МАН і  слухачів – членів НТУ до конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт на рівні Маневицької громади, який пройде у форматі конференції з використанням дистанційних технологій, власне, як і обласний етап даного конкурсу.

18:02 02.11.2021

Вчителі Маневиччини вчаться впроваджувати використання STEM-технологій в освітньому процесі

28 жовтня 2021 року для педагогічних працівників Маневицької громади на базі Маневицького центру професійного розвитку було проведено семінар-тренінг «Інноваційні напрямки STEM-технологій як засоби реалізації неперервної освіти» за освітньою програмою, автором якої є Мартинюк Олександр Семенович, доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

16:04 29.10.2021

Відбулася настановна онлайн-конференція із представниками Тернопільського  національного  педагогічного  університету  імені  Володимира  Гнатюка

21 жовтня 2021року відбулася настановна онлайн-конференція для педагогічних працівників Маневицької селищної ради, які проходитимуть курсову перепідготовку на базі Центру післядипломної освіти Тернопільського  національного  педагогічного  університету  імені  Володимира  Гнатюка.

12:51 22.10.2021

Семінар-тренінг «Використання міжпредметних зв’язків у вивченні дисциплін суспільно-гуманітарного циклу»

20 жовтня 2021 року для педагогічних працівників Маневицької громади було проведено семінар-тренінг «Використання міжпредметних зв’язків у вивченні дисциплін суспільно-гуманітарного циклу».

10:23 22.10.2021

Вхід для адміністратора