A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Відбулися координаційні засідання спільнот вчителів предмету «Захист України» та трудового навчання 

09 вересня 2021 року відбулися координаційні засідання спільнот вчителів предмету «Захист України» та трудового навчання  на платформі Google Meet. До учасників заходу звернувся консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Володимир Лукашук,  який зазначив, що технологічна освіта відіграє ключову роль у забезпеченні зв’язку фундаментальних знань з перетворювальною діяльністю людини і взаємодії між змістом загальної освіти і навколишнім світом, познайомив усіх учасників з нормативними документами та методичними рекомендаціями викладання предметів на 2021-2022 н. р. Окреслив основні напрямки роботи спільнот у новому навчальному році.

12:03 10.09.2021

Відбулося засідання спільноти вчителів-логопедів і корекційних педагогів

07 вересня 2021 року відбулося засідання спільноти вчителів – логопедів  та корекційних педагогів інших спеціальностей. В ході засідання розглядались та обговорювались різні напрямки роботи вчителів- логопедів закладів загальної середньої освіти, вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти, корекційних педагогів  (дефектолога,олігофренопедагога,сурдопедагога) щодо організації плану роботи на рік та роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Розпочали захід психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Терещенко Леся Іванівна та директор Інклюзивно-ресурсного центру  Доля Альона Іванівна, які розповіли про методичні рекомендації щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році,особливу увагу приділили плануванню корекційно-розвиткових програм для дітей з особливими освітніми потребами відповідно нозологій. Голова спільноти Ващук Наталія Ігорівна, вчитель-логопед Маневицького ліцею №2, поділилася набутими практичними знаннями щодо фасціального кінезіотейпування, які є дуже помічні у роботі з немовними дітьми. По завершенню семінару відбулося обговорення деяких організаційних питань щодо роботи вчителів-логопедів, дефектологів, олігофренопедагогів, сурдопедагогів, педагоги обмінялися усними практичними порадами. Робота учасників спільноти була плідною та результативною. Спілкування сприяло підвищенню науково-методичної компетентності педагогів.

22:35 07.09.2021

Формуємо модель здорової школи

6 вересня 2021 року  відбулося засідання спільноти вчителів фізичної культури на платформі Google Meet. Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Володимир Лукашук ознайомив педагогів з новими нормативними документами, які стосуються предмету. Розповів  про загальнонаціональну програму «Здорова Україна», відкриття якої анонсовано 22 червня 2021року президентом України Володимиром Зеленським. Першою складовою програми  має стати модель здорової школи. Здоров’я має починатися з дитинства. Це і нова концепція уроків фізкультури – цікавих, а отже – популярних у дітей. 

12:49 07.09.2021

Засідання спільноти вчителів фізики

6 вересня 2021 року відбулося онлайн-засідання вчителів фізики. До педагогічних працівників звернувся консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Лукашук Володимир Лук'янович, який ознайомив усіх учасників з нормативними документами та методичними рекомендаціями викладання фізики  на 2021-2022 навчальний рік. Окреслив основні напрямки роботи спільноти,  звернув увагу на ключові моменти у викладанні предмету у новому навчальному році.

12:42 07.09.2021

Круглий стіл із вчителями історії та правознавства "Професійний розвиток сучасного педагога"

 03 вересня в бібліотеці Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка Маневицької селищної ради був проведений круглий стіл «Професійний розвиток сучасного педагога» з вчителями історії та правознавства.

16:09 03.09.2021

Вхід для адміністратора