A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Комунікативний візит до Територіального центру соціального обслуговування Маневицької селищної ради

   12.07.2021року відповідно до плану роботи ЦПРПП відбувся комунікативний візит до Територіального центру соціального обслуговування Маневицької селищної ради з питань налагодження партнерства та співпраці щодо супроводу педагогів у роботі з дітьми, які знаходяться в складних життєвих обставинах та щодо булінгу і домашнього насильства серед учасників освітнього процесу в закладах освіти.

16:51 12.07.2021

Тільки одна література не підвладна тлінню

    Книга – справжня скарбниця мудрості. Вона робить кожну мить людського життя неповторною, допомагає пізнати світ, різні епохи, збагатити внутрішній світ людини. Якщо книга написана письменником, який досконало володіє мовою, точно і яскраво викладає всі свої думки, відтінки почуттів та настрою, а головне – має талант, то це – безцінно.

08:55 09.07.2021

Вебінар із вчителями "Партнерство як вагома складова якісного освітнього процесу"

   24 червня 2021 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників було проведено  вебінар із вчителями предмету «Захист України», основ здоров’я та фізичної культури на тему: «Партнерство як вагома складова якісного освітнього процесу».

13:51 24.06.2021

Онлайн-семінар «Технології організації і супроводу діяльності школярів з підготовки до математичних змагань»

   22 червня 2021 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників було проведено онлайн-семінар  «Технології організації і супроводу діяльності школярів з підготовки до математичних змагань (олімпіад, турнірів, конкурсів)».

12:28 22.06.2021

Семінар-практикум шкільних бібліотекарів «Осучаснення роботи бібліотеки шляхом підвищення професійної майстерності бібліотекарів закладів загальної середньої освіти»

    Виклики  часу  спонукають шкільних  бібліотек  шукати  власну  нішу  в  освітньому  просторі  Нової  української  школи. Запровадження  інновацій  стало  фактором збереження цієї професії  у  21 столітті, запорукою  її подальшого  існування.

14:59 11.06.2021

Онлайн-семінар "Дії громад у міжнавчальний період щодо підвищення якості освітніх послуг. Інституційний аудит. Стратегія розвитку освіти"

10 червня 2021 року відбувся  онлайн-семінар " Дії громад у міжнавчальний період щодо підвищення якості освітніх послуг. Інституційний аудит. Стратегія розвитку освіти", організований Рівненським регіональним офісом "Програми «U-LEAD з Європою". У семінарів взяла участь директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради Оксана Кушко.

09:19 11.06.2021

Семінар-практикум "Індивідуальна програма розвитку та моніторинг стану розвитку дитини з особливими освітніми потребами"

09 червня 2021року на базі Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка відбувся семінар-практикум «Індивідуальна програма розвитку та моніторинг стану розвитку дитини з особливими освітніми потребами» для асистентів вчителя, вчителів з інклюзивного навчання та відповідальних за написання ІПР.

20:55 09.06.2021

Воркшоп «Освітні онлайн-сервіси і мобільні додатки в роботі сучасного педагога»

Використання смартфонів дітьми неможливо уникнути, тому потрібно знайти в цьому позитивні сторони і навчити дітей їх помічати. Використання мобільних гаджетів у класі має значний потенціал для кращого вивчення навчального матеріалу. Сьогодні вчитель повинен вміти використовувати такі педагогічні та інформаційно-комунікаційні технології,  які сприяли б розвитку в учнів навчально-пізнавальної активності, самостійності, а також формуванню та розвитку ключових компетентностей. Саме тому 8 червня 2021 року у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Сахнік Ярославою Олександрівною був проведений воркшоп «Освітні онлайн-сервіси і мобільні додатки в роботі сучасного педагога». Консультанти вдосконалювали свої навички роботи із сучасними освітніми онлайн-сервісами, ділились своїм досвідом з даного питання. Педагогічні працівники Центру працювали з QR-кодами, флеш-картками, створеними у програмі Quizlet, виконували різні завдання у LearningApps та Kahoot. Освоєння таких програм буде корисним для діяльності педагогів та цікавим для здобувачів освіти. У найближчих зустрічах із професійними спільнотами плануємо ознайомити із даними освітніми сервісами педагогів закладів освіти Маневицької громади.

16:49 08.06.2021

Вхід для адміністратора