A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Проведено нараду з керівниками закладів освіти Маневицької селищної ради

3 березня 2023 року в онлайн-форматі  проведено нараду з керівниками закладів освіти Маневицької селищної ради за участю Фурманчука Володимира Васильовича, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Володимир Васильович наголосив на проведенні у закладах освіти профілактичних заходів зі здобувачами освіти щодо недопущення розповсюдження російського підліткового руху «ЧВК Редан» та впливу соціальних мереж на поведінку підлітків; про увічнення пам’яті захисників України в російсько-українській війні відповідно до    Порядку встановлення, обліку та демонтажу меморіальних (пам’ятних), інформаційних дощок та пам’ятних знаків, пам’ятників та монументів на території Маневицької селищної ради, затвердженого рішенням сесії Маневицької селищної ради від 24.11.2021 року № 15/13 та інших актуальних питаннях, що стосуються закладів освіти. У нараді взяв участь начальник Маневицького управління Камінь-Каширської філії Волинського обласного центру зайнятості Корольчук Юрій Михайлович, який ознайомив керівників закладів освіти з діючими програмами служби зайнятості.

14:58 05.03.2023

Підсумки участі учнів закладів освіти у обласному етапі Всеукраїнських олімпіад

У січні-лютому 2023 року відбувся обласний етап Всеукраїнських олімпіад, в якому взяли участь 53  учні закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради з 13 навчальних предметів. За результатами участі  у олімпіадах 14 учнів закладів освіти стали призерами обласного етапу Всеукраїнських  олімпіад з базових дисциплін. Високі результати показали учні Маневицького ліцею №1 (5 призерів), Маневицького ліцею №2 (2 призери), ОЗЗСО «Троянівський ліцей» (3 призери), Великояблуньківського ліцею (1 призер), Лісівської гімназії (2 призери). 

14:14 01.03.2023

Меморіальну дошку загиблого за Україну Анатолія Пашка відкрили на території Новопідцаревицької початкової школи - філії ОЗЗСО "Цмінівський ліцей" Маневицької селищної ради

Символічно 23 лютого 2023 року у переддень страшної річниці російсько-української війни у селі Нові Підцаревичі відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки Пашка Анатолія Миколайовича - бійця 24 механізованої бригади імені Короля Данила. Анатолій Пашко героїчно загинув 28 травня 2022 року у селищі Комишуваха Луганської області, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України. 

15:43 23.02.2023

20 лютого вшануймо пам’ять Героїв Небесної Сотні!

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні,  встановлений Указом президента у 2015 році з метою увічнення великої громадянської та національної відваги, сили духу,  стійкості громадян, вшанування подвигу Героїв, які віддали своє життя під час Революції Гідності.

10:09 20.02.2023

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з біології

15 лютого 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з біології. Вітаємо Демчук Софію, ученицю 8 класу Граддівської гімназії, яка зайняла почесне І місце та Дерлюк Анастасію, ученицю 8 класу Лісівської гімназії, яка зайняла ІІІ місце. Висловлюємо подяку Мирончук Світлані Олексіївні, вчителю біології Граддівської гімназії та Будь Марії Миколаївні, вчителю біології Лісівської гімназії за результативну підготовку учнів до обласної олімпіади з біології.  Бажаємо учням та наставникам успіхів, нових звершень та перемог!

14:58 16.02.2023

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій!

12 лютого 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій. Вітаємо Олексюк Віолетту, ученицю 8 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІ місце, Дерлюка Артура, учня 10 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка (ІІ місце), Шевчука Дмитра, учня 8 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка (ІІІ місце). Висловлюємо подяку Метенчуку Валерію Іановичу, вчителю інформатики Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка за підготовку учнів до обласної олімпіади з інформаційних технологій. Бажаємо учням та наставнику успіхів, нових звершень та перемог!

14:34 13.02.2023

Вітаємо призера обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з математики !

5 лютого 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з математики. Вітаємо Лемещук Каріну, ученицю 11 класу Маневицького ліцею №2, яка зайняла ІІІ місце. Висловлюємо подяку Панько Світлані Василівні, вчителю математики Маневицького ліцею №2 за якісну та результативну підготовку учениці до обласної олімпіади з математики. Бажаємо учениці та наставнику успіхів, нових звершень та перемог!

12:50 07.02.2023

Вітаємо з перемогою у конкурсі «Об’єднаймося ж, брати мої!»

   Підбито підсумки  ІІІ (обласного) етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням. Щиро вітаємо ученицю Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка Маневицької селищної ради Софію Фурсік та її наставника Олену Козак із перемогою! Нехай перемога у цьому конкурсі додасть Вам наснаги та впевненості у своїх силах і можливостях. Ми радіємо й гордимося з того, що нинішня молодь свідома того, що лише в єдності дій є майбутнє у нашої країни і ми маємо робити все задля Перемоги і процвітання України.

15:35 03.02.2023

Вітаємо призера обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії

1 лютого 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з хімії. Вітаємо Гапонюк Надію, ученицю 8 класу ОЗЗСО «Троянівський ліцей», яка зайняла ІІІ місце. Висловлюємо подяку Оксютич Ларисі Ярославівні, вчителю хімії  ОЗЗСО «Троянівський ліцей» за якісну та результативну підготовку учениці до обласної олімпіади з хімії. Бажаємо учениці та наставнику успіхів, нових звершень та перемог!

11:39 03.02.2023

Вхід для адміністратора