A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Слова вдячності друзям-литовцям

   Війна  внесла свої корективи в організацію освітнього процесу: зміна форм та методів роботи, навчання в укритті під час повітряної тривоги. Але незважаючи на всі перешкоди, які створюють російські загарбники, заклади дошкільної освіти на Маневиччині продовжують працювати, бо наше завдання – допомогти дітям наповнити серця любов'ю до країни, де вони починають пізнавати світ. А покращити освітній процес наші педагоги-дошкільники зможуть, використовуючи різноманітні технічні засоби навчання, у тому числі й отриманий нещодавно плазмовий телевізор, який подарували наші литовські друзі.

15:04 03.04.2023

Отримано гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста України

Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради одержав 40 польових алюмінієвих розкладних ліжок. Найближчим часом ліжка будуть розміщені по укриттях закладів освіти для покращення комфорту перебування дітей у підвальних приміщеннях.

09:45 30.03.2023

Проведено навчання керівників ЗО з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності

      У відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, відповідно до наказу Держнаглядохоронпраці №15 від 26.01.2005 року «Про затвердження типового Положення про порядок проведення навчання і перевірку знань з питань охорони праці (НПАО 0.00-4.12-05), наказу Міністерства освіти і науки України від 22.11.2017 № 1514 викладено у новій редакції Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах, установах, організаціях, підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України,  ТОВ «Волинський експертно-технічний центр» проведено навчання та перевірка знань з усіма керівниками закладів освіти Маневицької селищної ради з питань охорони праці з метою отримання необхідних знань і навичок, приведення нормативно-правових актів з охорони праці, що діють у галузі освіти.

09:40 27.03.2023

Відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

У відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради 23 березня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Під час засідання комісії розглянуті питання:

15:00 24.03.2023

Проведено функціональне навчання відповідальних осіб ЗЗСО з питань пожежної безпеки та техногенної безпеки

У відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради 16 березня 2023 року проведено функціональне навчання відповідальних осіб закладів загальної середньої освіти з питань пожежної безпеки та техногенної безпеки.

12:43 17.03.2023

8 закладів освіти Маневицької селищної ради отримали гуманітарну допомогу "Школа в коробці" від фонду ООН UNICEF

Дитячий  фонд ООН UNICEF є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. Українські діти особливо під час війни не обділені увагою і допомогою цього фонду.

11:13 15.03.2023

Відбулися зональні змагання Чемпіонату ГО "Волинська ТО ВФСТ "Колос" з футзалу серед команд територіальних громад"

12 березня 2023 року на базі Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи відбулися зональні змагання Чемпіонату ГО «Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос» з футзалу серед команд територіальних громад за програмою сільських спортивних ігор Волині 2023 року.  Учасниками змагань були  спортсмени Маневицької , Ківерцівської, Цуманської та Прилісненської громад. Перемогу здобула команда гравців Маневицької громади. Мета проведення змагань: популяризація футзалу серед сільського населення; забезпечення дозвілля та залучення до занять футболом широких верств населення; виявлення кращих команд для участі у Всеукраїнських змаганнях ГО «ВФСТ «Колос» та якісна підготовка сільських спортсменів до футбольного сезону.  

18:06 13.03.2023

З днем народження, колего!

12 березня свій День народження святкує Гапонюк Сергій Вікторович - новопризначений юрисконсульт відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради. Сергій Вікторович - нова людина в колективі, але вже встиг проявити себе як висококваліфікований працівник та добрий і чуйний колега.

11:38 12.03.2023

Вхід для адміністратора