A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

.

Кльок Микола Миколайович

        Війна… Слово, яке цілком збагнули українці саме з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. І якщо до 24 лютого 2022 року всі бачили це як уявне кровожерливе чудовисько, то сьогодні воно має цілком реальне втілення – в російській армії. Щоденно тисячі воїнів, які залишили рідних і близьких, стоять на захисті територіальної цілісності нашої Батьківщини, часто віддаючи найцінніше – власне життя…

15:15 11.01.2024

Гринюк Володимир

         Ми живемо в історичні часи, коли пишуться нові сторінки новітньої історії України. Вже 9 років ми, українці, боремося за незалежність нашої держави. Важко осягнути масштаби тієї ціни, яку ми платимо за право на життя України. Ще з 2014 року сильні, мужні хлопці в самому розквіті сил, ставши на захист рідної землі, віддали найцінніше – життя. Одним із захисників, чий життєпис вартий уваги, є Гринюк Володимир Володимирович.

15:12 11.01.2024

Леончук Петро Васильович

             Час…Час, немов перевіряючи на міцність, піддає нас новим і новим випробув   анням. Немає нічого важливішого, ніж життя людини, а життя, яке віддане за свою Батьківщину, набуває величного сенсу. Страшна звістка стукає у двері, викликаючи розпач і невгамовний біль у душах рідних та близьких,серця справжніх героїв завмирають,завмирають,як сама Україна, яка погрянула в жалобі за своїх синів.

15:06 11.01.2024

Потарась Віталій Григорович

      24 лютого 2022 р. після початку повномасштабного нападу російської федерації на нашу державу, життя цивілізованого світу та українців змінилось…. Російська армія вдерлась в Україну, безжально знищуючи нашу квітучу землю, вбиваючи її мирних жителів… Ця війна поза правилами. Зруйновані життя, села та міста. Важко прийняти і усвідомити. Страшно злитись і проклинати. Але жодного сумніву у тому, що Україна вистоїть та переможе! А скільки тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, тих, хто вже спить вічним сном у знаних і безіменних могилах, розкиданих по рідній землі. Це цвіт нашого народу, його славні сини й дочки, які віддали найдорожче, що є в кожного з нас - життя.

14:52 11.01.2024

Дудік Андрій

      Дудік Андрій народився 8 січня 1987 року. У шість років пішов у перший клас де відразу завів багато друзів, з якими провчився 11 класі, серед дітей користувався авторитетом, тому що був надійним другом. Перша вчителька Андрія, Кальчук Оксана Василівна пригадує його, як завжди активного, веселого учня. Серед предметів полюбляв математику. І взагалі, зі слів вчительки, «був світлою і чесною дитиною». В дитинстві Андрій був жвавий та веселий хлопчик, який іноді ставав забіякою. Андрій за характером був дуже доброю людиною, веселим та товариським. Завжди був душею компанії. Якщо комусь була потрібна допомога він завжди допомагав та вмів підтримати.

14:47 11.01.2024

Вхід для адміністратора