A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Вітання з Днем народження!

20 червня - День народження святкує фахівець з охорони праці відділу освіти молоді та спорту Маневицької селищної ради, Ратундалов Віктор Васильович. Щиро вітаємо Вас з Днем народження!  Нехай на Вашому життєвому шляху завжди зустрічаються тільки надійні друзі. Будьте завжди у чудовій формі, у відмінному настрої. Бажаємо Вам міцного здоров’я, величезних успіхів у роботі та нових перемог. Хай кожен день повниться веселим і добрим відчуттям, гарним настроєм, задушевними зустрічами і плідною працею! Щастя і достатку в домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя — в серце! Здоров'я Вам і миру Україні!

10:21 20.06.2023

Щиро вітаємо з днем народження!

10 червня - день народження головного освітянина Маневицької громади. Щиро вітаємо Марчука Валерія Васильовича, начальника відділу освіти, молоді і спорту Маневицької селищної ради, із особистим святом!

10:51 10.06.2023

Проведено функціональне навчання відповідальних осіб ЗДО та ЗПО  з питань пожежної та техногенної безпеки

У відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради організовано проведення функціонального навчання відповідальних осіб закладів дошкільної та позашкільної освіти  з питань пожежної та техногенної безпеки.

16:55 07.06.2023

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

5 червня 2023 року у відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти за участі Олени Морозюк, регіонального менеджера освітньої платформи Eddy  у Волинській області, яка презентувала основні інструменти платформи для покращення якості освітнього процесу.

13:07 06.06.2023

З Днем народження, рідні Маневичі!

Сьогодні наші рідні Маневичі відзначають 131 річницю від дня заснування селища. Вже вдруге день народження малої батьківщини ми зустрічаємо в умовах війни. За цей рік маневичани показали свою єдність, силу волі, терепіння, жагу до миру і любов до рідного селища, огорнутого лісами й озерами. Люди невтомно волонтерять, усіма можливими способами допомагають військовим, а багато хто вступив до лав ЗСУ і наближає Перемогу там, на передовій. Маневичі – це одна велика родина! Тож шлемо щирі вітання усім з Днем селища! Бажаємо дорогим серцю Маневичам процвітання, розвитку, а жителям – міцного здоров’я та багато щасливих років під мирним небом переможної України.

08:50 04.06.2023

Відбудеться фінал Відкритого Кубка Маневицької селищної ради з футболу

4 червня 2023 року о 15.00 год. на центральному стадіоні селища  відбудеться фінал відкритого розіграшу Кубка Маневицької селищної ради з футболу. Запрошуємо всіх вболівальників на свято футболу! Захід проходитиме з нагоди Дня селища та з метою збору коштів на допомогу ЗСУ.

16:29 01.06.2023

Вхід для адміністратора