A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Маневичани серед переможців обласного турніру юних істориків

Команда Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка Маневицької селищної ради посіла ІІІ призове місце на XXIII обласному турнірі юних істориків. Перемогу для свого закладу освіти та для Маневицької громади здобувала команда у складі:

09:17 15.05.2023

Закуплено офісний папір А4

Для належного функціонування закладів освіти Маневицької селищної ради закуплено 1000 упаковок офісного паперу А4. Обрано білий папір високої якості. Розприділено та доставлено в усі заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

16:23 11.05.2023

Здобутки педагогів Маневиччини на XXVІII обласній виставці дидактичних та методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині"

У 2022-2023 навчальному році на обласний етап XXVIІI виставки дидактичних та методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині" було представлено 36 робіт педагогів закладів освіти Маневицької селищної ради. Відповідно до рішення фахового журі 16 розробок із числа представлених було відзначено дипломами ІІ та ІІІ ступенів управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

12:57 10.05.2023

9 травня - День Європи

Протягом багатьох років ми відзначали 9-го травня День перемоги... Але насправді, ця дата має набагато глибший зміст: тепер цього дня українці вшановують історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм та переможуть рашизм. За словами глави держави під час звернення до українського народу, сьогоднішня єдність на Європейському континенті наближає Україну до першого дня нашого миру і до нової великої Перемоги. Саме тому правильно разом із усією вільною Європою відзначати День Європи саме сьогодні. Зараз Україна відважно і гордо відстоює своє право на вільне європейське майбутнє. За останній рік ми добре зрозуміли високу ціну свободи і уже точно переконані, що Україна вистоїть, бо воїни ЗСУ - незламні Герої, які із підтримкою європейських лідерів безстрашно й впевнено рухаються до Перемоги. Слава кожному, хто боронить країну сьогодні! Вічна памʼять усім загиблим у різні часи за єдину Україну... З Днем Європи! Слава Україні!

12:19 09.05.2023

8 травня - День пам’яті та примирення

Минають роки, пам’ять наповнюється новими подіями та датами, проте спогади про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні назавжди закарбовані у наших серцях. Сьогодні майже не існує сім’ї, у якої гілки на родинному дереві не були б обпалені полум’ям війни.

09:01 08.05.2023

Відбувся ІІ етап фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт-2023"

5 травня 2023 року на базі спортивного комплексу Маневицького ліцею №2 відбувся ІІ етап фізкультурно-патріотичного фестивалю учнів «Козацький гарт-2023». У заході взяли участь 182 учні 5-10 класів закладів загальної середньої освіти. Фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів проводився з метою  залучення учнів до цікавих, сучасних видів фізичної активності; підвищення рівня фізичної підготовленості учнів, формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом, популяризації історичних знань для пізнання історії та спортивних досягнень України. Урочистим вітальним словом фестиваль відкрили Олександр Гаврилюк, голова Маневицької селищної ради та Олена Демчук, в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради. Вони наголосили, що проведення таких заходів свідчать про відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу.

14:43 06.05.2023

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Веселкова мрія 2023»

   29-30 квітня 2023 року у м. Сокаль Львівської області відбувся IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Веселкова мрія 2023», де представники Маневиччини вибороли найвищі нагороди. Лауреатами 1 премії  конкурсу стали: зразковий хор «Перлини Волині» Маневицького ЦТДЮ, керівник – Людмила Синютіна, дует у складі Тарасюк Каріни та Тарасюк Евеліни, вихованці зразкової вокальної студії «Троянда-С» Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради, керівник – Олександр Синютін. Приємною несподіванкою стала найвища нагорода конкурсу – гран-прі, яку виборов Станіслав Мельник, вихованець зразкової вокальної студії «Троянда-С» Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради, керівник – Олександр Синютін.    Яскраві емоції на сцені пісенного конкурсу не вщухали протягом двох днів. Особливо радісно та гучними оплесками зал зустрів наших учасників, зразковий хор «Перлини Волині», які відкривали конкурсну програму другого дня піснею «Моя Україна». Урочисто представили володаря гран-прі Станіслава Мельника, який душевно, ніжно та чутливо виконав пісню «Материнська любов».    Учасники отримали великий досвід, гарний настрій та позитивні емоції.    Щиро вітаємо переможців! Бажаємо нових перемог, вдалих ідей та натхнення! Відкривайте свої таланти, отримуйте величезне задоволення від кожної миті на сцені! Сприймайте свою обдарованість як шанс поділитися щастям та енергією з іншими!    Висловлюємо слова вдячності організаторам конкурсу, який дав можливість розкрити талант кожної дитини, можливість радіти за себе і за своїх друзів. Щиро дякуємо членам журі за високу оцінку юних маневичан! Бажаємо Вам всіляких благ, міцного здоров’я, радості і щастя!

21:41 30.04.2023

До Всесвітнього дня охорони праці закладам освіти Маневиччини оголошені подяки від начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні, як і у світі, відзначається Всесвітній день охорони праці.

16:49 26.04.2023

Проведено атестацію робочих місць машиністів (кочегарів) котелень закладів освіти

     Атестаційною комісією відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, склад і повноваження якої визначені наказом, проведено атестацію робочих місць машиністів (кочегарів) котелень закладів освіти.

12:24 26.04.2023

Вхід для адміністратора