A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Робота закладів дошкільної освіти смт Маневичі в літній період

Відповідно до рішення виконавчого комітету Маневицької селищної ради від 25.05.2025 року №166 «Про роботу закладів дошкільної освіти смт Маневичі в літній період 2023 року» повідомляємо, що в літній період будуть працювати чергові заклади дошкільної освіти смт Маневичі:

17:38 31.05.2023

Команда з Маневицької громади серед призерів XX обласного турніру юних біологів

          У  травні 2023 року на базі факультету біології та лісового господарства Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся ювілейний XX обласний турнір юних біологів.  У турнірі брали участь 13 учнівських команд, що продемонстрували високий рівень знань, уміння працювати в команді та вести полеміку, толерантність, але найголовніше – захоплення біологією. Команда Маневицької громади посіла ІІІ призове місце! Перемогу  для Маневицької громади здобувала команда у наступному складі:

15:41 24.05.2023

23 травня - День героїв України

День героїв України - особливий день, коли вшановуємо пам'ять загиблих борців за Україну і прославляємо тих, хто зараз стоїть на захисті рідної держави та її людей.

11:09 23.05.2023

Здобувачі освіти Маневиччини серед переможців творчого конурсу Інформаційного центр «Полісся» Рівненської АЕС 

        Щороку навесні серед учнівської молоді Інформаційний центр «Полісся» Рівненської АЕС  проводить творчі  конкурси.  Цьогоріч учасниками такого  заходу  стали і діти Маневицької ОТГ. Тема конкурсу «Рік незламності»  відгукується у серці кожного українця і по-особливому в дитячому серці. Рік незламності українців діти зобразили через власні пережиті емоції та ставлення до всього, що відбувається в країні.

09:57 22.05.2023

Закуплено меблі і навчальні матеріали у ресурсні кімнати закладів освіти

Відділом освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради закуплено меблі та деякі навчальні матеріали для таких закладів загальної середньої освіти: Маневицький ліцей №2, Комарівський ліцей, ОЗЗСО "Цмінівський ліцей", Бережницька гімназія - філія ОЗЗСО "Троянівський ліцей".

09:31 22.05.2023

Для ЗДО Маневиччини закуплено 10 ноутбуків Lenovo

З метою забезпечення якісного функціонування закладів дошкільної освіти Маневицькою селищною радою було закуплено 10 ноутбуків Lenovo. Пристрої отримали директори таких закладів освіти: ЗДО №1 «Веселка» смт Маневичі, ЗДО №4 "Сонечко" смт Маневичі, ЗДО «Сонечко» с.Будки, ЗДО «Яблучко» с.Велика Яблунька, ЗДО «Веселка» с.Комарове, ЗДО «Казка» с.Костюхнівка, ЗДО «Малятко» с.Кукли, ЗДО «Колосок» с.Троянівка ЗДО «Зірочка» с.Цміни.

14:50 19.05.2023

Комарівський ліцей отримав телевізор від литовських друзів Маневицької громади

Завдяки співпраці Маневицької громади із партнерами з міста Купішкіса (Литовська Республіка) та за сприяння особисто мера Dainius Bardauskas Комарівський ліцей Маневицької селищної ради отримав телевізор для урізноманітнення освітнього та виховного процесу.

19:24 18.05.2023

Вхід для адміністратора