A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Веселкова мрія 2023»

   29-30 квітня 2023 року у м. Сокаль Львівської області відбувся IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Веселкова мрія 2023», де представники Маневиччини вибороли найвищі нагороди. Лауреатами 1 премії  конкурсу стали: зразковий хор «Перлини Волині» Маневицького ЦТДЮ, керівник – Людмила Синютіна, дует у складі Тарасюк Каріни та Тарасюк Евеліни, вихованці зразкової вокальної студії «Троянда-С» Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради, керівник – Олександр Синютін. Приємною несподіванкою стала найвища нагорода конкурсу – гран-прі, яку виборов Станіслав Мельник, вихованець зразкової вокальної студії «Троянда-С» Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради, керівник – Олександр Синютін.    Яскраві емоції на сцені пісенного конкурсу не вщухали протягом двох днів. Особливо радісно та гучними оплесками зал зустрів наших учасників, зразковий хор «Перлини Волині», які відкривали конкурсну програму другого дня піснею «Моя Україна». Урочисто представили володаря гран-прі Станіслава Мельника, який душевно, ніжно та чутливо виконав пісню «Материнська любов».    Учасники отримали великий досвід, гарний настрій та позитивні емоції.    Щиро вітаємо переможців! Бажаємо нових перемог, вдалих ідей та натхнення! Відкривайте свої таланти, отримуйте величезне задоволення від кожної миті на сцені! Сприймайте свою обдарованість як шанс поділитися щастям та енергією з іншими!    Висловлюємо слова вдячності організаторам конкурсу, який дав можливість розкрити талант кожної дитини, можливість радіти за себе і за своїх друзів. Щиро дякуємо членам журі за високу оцінку юних маневичан! Бажаємо Вам всіляких благ, міцного здоров’я, радості і щастя!

21:41 30.04.2023

До Всесвітнього дня охорони праці закладам освіти Маневиччини оголошені подяки від начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні, як і у світі, відзначається Всесвітній день охорони праці.

16:49 26.04.2023

Проведено атестацію робочих місць машиністів (кочегарів) котелень закладів освіти

     Атестаційною комісією відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, склад і повноваження якої визначені наказом, проведено атестацію робочих місць машиністів (кочегарів) котелень закладів освіти.

12:24 26.04.2023

25 квітня у Маневицькій громаді працювала делегація представників управління Державної служби якості освіти у Волинській області

25 квітня поважними гостями Маневицької громади, а саме відділу освіти, молоді та спорту й закладів освіти Маневицької селищної ради стали:

11:02 26.04.2023

Стартує відкритий кубок Маневицької селищної ради з футболу

Повідомляємо, що у травні 2023 року стартує відкритий кубок Маневицької селищної ради з футболу. Запрошуємо усі бажаючі колективи взяти участь у змаганнях! Прийом заявок до 5 травня 2023 року за телефоном +380(97)8010311 (Коніщук Анатолій, заступник голови Маневицької федерації футболу).

17:42 20.04.2023

"Великодні барви Перемоги"

Благодійний ярмарок "Великодні барви Перемоги", спрямований на збір коштів та продуктових наборів для воїнів ЗСУ, пройшов у рідному селищі Маневичі 11 квітня.

19:42 11.04.2023

Ноутбуки для освітян Маневиччини

   На початку квітня управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації було передано чотири ноутбуки HP Laptop 15sfq4001ua4Z843EA педагогам Маневиччини, які надійшли в якості гуманітарної допомоги від World Vision International. Пристрої були розподілені між чотирма закладами освіти Маневицької селищної ради: Маневицьким ліцеєм № 1 імені Героя України Андрія Снітка, Куклинським ліцеєм, ОЗЗСО «Троянівський ліцей, ОЗЗСО «Цмінівський ліцей». 

16:58 10.04.2023

Джуристи закладів освіти Маневицької селищної ради вибороли призові місця у обласних військово-патріотичних змаганнях "Волинська Січ"

Рої «Соколи» Комарівського ліцею та «Воля» Маневицького ліцею №1 імені Героя України з 30 березня по 1 квітня 2023 року взяли участь у обласних військово-патріотичних змаганнях «Волинська Січ-2023», які відбулися у смт Люблинець Ковельського району. Триденний вишкіл-змагання був насичений майстер-класами від Луцького та Ковельського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька. Професійне навчання і тренування перепліталось із змагальними етапами Гри «Сокіл»(«Джура»). Джури рою «Воля» зайняли у конкурсах «Ватра» – ІІ місце,  «Впоряд» – ІІ місце, а також IV місце у конкурсі «Відун». Джури рою «Соколи» вибороли ІІ місце у конкурсі «Відун» та ІІІ у конкурсі «Пластун». Щиро вітаємо юних джуристів та їх керівників Іщик Аллу Миколаївну, заступника з виховної роботи Маневицького ліцею №1 імені Героя України та Кучерука Володимира Миколайовича, вчителя фізичної культури Комарівського ліцею з перемогами у змаганнях! 

19:30 03.04.2023

Початок роботи атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

У відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради 3 квітня 2023 року розпочала роботу атестаційна комісія ІІ рівня. В перший день засідання комісії були атестовані 16 педагогічних працівників із Оконського ліцею, Великояблуньківського ліцею, Куклинського ліцею, Костюхнівського ліцею, Чарторийського ліцею, Лісівської гімназії, Черевахівської гімназії. Компетентна комісія вивчила діяльність педагогів за документами, поданими керівниками закладів освіти, дала оцінку їх досягнень, а також необхідні рекомендації для подальшої ефективної роботи. Особливу увагу було акцентовано на підготовці педагогів до роботи в умовах реформування змісту освіти. Метою атестації педагогічних працівників є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності, зростання їх професійної майстерності. Керівники та педагогічні працівники закладів освіти атестувалися на відповідність займаній посаді, підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії або педагогічного звання, присвоєння вищої категорії і педагогічних звань.

17:34 03.04.2023

Вхід для адміністратора