A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Вітаємо бібліотекарів закладів освіти з професійним святом!

Щиро вітаємо бібліотекарів закладів освіти Маневицької селищної ради з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Дякуємо Вам за професіоналізм та відданість обраному фаху. Ваша професія надзвичайно важлива для нашого суспільства і саме Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань! Бажаємо Вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, родинного тепла, взаєморозуміння та підтримки, невичерпної енергії та мирного неба!

16:53 30.09.2023

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

28 вересня 2023 року у Центрі культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників  освіти та Всеукраїнського Дня бібліотек. У заході взяв участь Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк. Олександр Оксентійович подякував присутнім за щоденну наполегливу працю, побажав міцного здоров'я, стійкості, терпіння, оптимізму, творчих успіхів під мирним небом України та вручив заслужені нагороди педагогічним працівникам закладів освіти Маневицької селищної ради.

17:57 29.09.2023

Вітаємо педагогічних працівників закладів освіти Маневицької селищної ради із заслуженими нагородами!

27 вересня 2023 року в сесійній залі Волинської обласної ради відбулася урочиста академія з нагоди Дня працівників освіти, під час якої відомчими та обласними нагородами були відзначені найвищі досягнення вчителів та науковців Волинської області. Педагогів привітали і відзначили голова Волинської обласної ради Григорій Недопад,  перший заступник Юрій Поліщук, депутати обласної ради, керівництво Волинської обласної державної адміністрації та обласної галузевої профспілки.

20:58 27.09.2023

Вітаємо переможців Суперкубка Маневицької селищної ради з футболу

24 вересня на стадіоні селища Маневичі відбувся матч за Суперкубок Маневицької селищної ради з футболу 2023 року. За головний трофей турніру змагалися команди ФК «Оконськ» с. Оконськ Маневицької громади та  ФК «Сойне» (с. Прилісне) Прилісненської громади.

14:36 25.09.2023

Відбудеться матч за Суперкубок Маневицької селищної ради з футболу

24 вересня 2023 року, о 13.00 год. на стадіоні селища Маневичі відбудеться матч за Суперкубок Маневицької селищної ради з футболу серед команд ФК «Оконськ» (с.Оконськ) та ФК «Сойне» (с.Прилісне). Запрошуємо всіх вболівальників на свято футболу! Захід проходитиме з метою збору коштів на допомогу ЗСУ.

19:11 21.09.2023

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні, 21 вересня, свій День народження святкує директор Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка Козачук Володимир Микитович. Володимир Микитович – мудрий управлінець та  успішний керівник, в якому поєдналися професіоналізм та стратегічне розуміння дійсності.

11:45 21.09.2023

Щиро вітаємо з Днем народження!

Сьогодні, 13 вересня, свій день народження святкує висококваліфікований педагогічний  працівник, креативна особистість, директор Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва Ковальчук Валентина Миколаївна. Професіонал своєї справи, творча, активна, прекрасна мама та дружина, докладає максимум зусиль у виховання підростаючого покоління, майбутнє нашої держави та громади!

11:12 13.09.2023

Вхід для адміністратора