A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Щиро вітаємо з Днем народження!

Сьогодні, 13 вересня, свій день народження святкує висококваліфікований педагогічний  працівник, креативна особистість, директор Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва Ковальчук Валентина Миколаївна. Професіонал своєї справи, творча, активна, прекрасна мама та дружина, докладає максимум зусиль у виховання підростаючого покоління, майбутнє нашої держави та громади!

11:12 13.09.2023

Відбувся турнір з міні-футболу

10 вересня 2023 року на майданчику зі штучним покриттям Маневицької ДЮСШ  проведений турнір з міні-футболу серед дітей 2012 р.н. і молодші. З нагоди Дня фізичної культури та спорту    почесною грамотою голови Маневицької селищної ради було нагороджено Дулько Юлію Михайлівну, заступника директора з навчально-тренувальної роботи Маневицької ДЮСШ. Подяками начальника відділу освіти, молоді та спорту були відзначені тренери-викладачі спортивної школи - Цикалюк Ліана Юріївна, Мосійчук Олександр Леонідович та Півовар Богдан Миколайович.

14:55 11.09.2023

Команда спортсменів Маневицької селищної ради - учасники обласного фестивалю фізичної культури та спорту

9 вересня 2023 року команда спортсменів Маневицької селищної ради взяла участь у обласному фестивалі фізичної культури та спорту у місті Володимир, який відбувся на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Олімп». Учасниками фестивалю були 500 спортсменів із 26 селищних, сільських та міських громад Волинської області. Спортсмени Маневицької громади демонстрували свої вміння у шести видах спорту: «Мама, тато, я – спортивна сім’я» (сім’я Гаврилюків, жителі смт Маневичі), «Шашки» (Погранічна Мирослава Миколаївна, Шевчук Олександр Миколайович, жителі смт Маневичі), «Дартс» (Лобуцька Ангеліна Миколаївна, вчитель фізичної культури Чарторийського ліцею, Шилін Анатолій Леонідович, вчитель фізичної культури ОЗЗСО «Троянівський ліцей»), «Боча» (Шишолік Наталія Володимирівна, керівник Маневицької громадської організації «Довіра»), «Гирьовий спорт» (Парфенюк Сергій Іванович, вчитель фізичної культури Оконського ліцею), «Риболовний спорт» (Шишолік Володимир Савович, житель смт Маневичі). В особистому заліку І місце у змаганнях «Гирьовий спорт» зайняв Парфенюк Сергій Іванович. ІІ місце у змаганнях «Боча» - Шишолік Наталія Володимирівна. Щиро вітаємо наших спортсменів з перемогою. Бажаємо учасникам фестивалю творчого натхнення, успіхів, нових звершень та   перемог!

12:49 11.09.2023

З Днем знань!

Дорогі школярі, шановні вчителі, батьки! Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. В цей день, дозвольте від щирого серця привітати усіх жителів Маневицької громади із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до найвищих вершин, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.

16:59 01.09.2023

Вітаємо з Днем народження!

  22 серпня - свій День народження святкує прекрасна колега, чудова мама та дружина, Терещенко Леся Іванівна, психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради. Бажаємо міцного здоров'я, жіночого щастя, успіхів та терпіння, ніколи не сумувати, а лише радіти життю. Нехай все складається вдало і гармонійно, життя хай буде сповнене яскравими фарбами та тільки хорошим настроєм. Кожен день нехай починається з радісної усмішки, веселого сміху і позитивного настрою! 

12:45 22.08.2023

Відпочинок у санаторії "Лісова пісня"

    15 дітей пільгових категорій, які навчаються в закладах освіти Маневицької селищної ради, відправились відпочивати у Волинський санаторій «Лісова пісня», розташований на березі мальовничого озера Пісочне в с. Гаївка Ковельського району на теренах Шацького національного природного парку.  Сподіваємося, що  величезний потенціал організації культурного дозвілля в санаторії, зробить відпочинок наших дітей змістовним, цікавим та насиченим. Адже дуже хочеться, щоб наші вихованці в цей складний час, в умовах воєнного стану, щохвилини, щодня були радісними та щасливими, бо дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій, а літо – пора для відпочинку.

12:14 15.08.2023

Відбувся фестиваль молодіжного гарту «Квітуй у пісні та добрих справах, чарівна молодість моя!»

13 серпня у Маневицькій громаді відбулася цікава подія – фестиваль молодіжного гарту «Квітуй у пісні та добрих справах, чарівна молодість моя!», присвячений Дню молоді. Подія проводилася з метою формування здорового способу життя молоді Маневиччини, підвищення її соціальної активності та сприяння національно-патріотичному вихованню населення громади.

16:07 14.08.2023

12 серпня відбулися змагання з мініфутболу

У Міжнародний День молоді, 12 серпня, молодь Маневицької громади взяла активну участь у змаганнях з мініфутболу, що були проведені на спортивному полі зі штучним покриттям у смт Маневичі та місцевому стадіоні села Оконськ.

16:03 14.08.2023

Благодійний велопробіг "Один світ - одна мрія!"

11 серпня 2023 року у Маневицькій громаді відбулася надзвичайна подія - благодійний велопробіг "Один світ - одна мрія!", приурочений Дню молоді, що вперше в Україні відзначається в новому числі, а саме 12 серпня.

15:55 14.08.2023

Вхід для адміністратора